cz

Náramek Tilly

400,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

 

Jemný náramek, vytvořený z drátků nerezové oceli a korálků tyrkenitu. Je dlouhý 18,5 cm a má prodlužovací řetízek. Zapínání na karabinku. Vhodný pro alergiky.
Tyrkenit
je barvený kámen, nejčastěji křídově bílý howlit.
Je to velice uklidňující kámen, potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy, uklidňuje rozbouřené city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost, spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat, přináší vzpomínky na sny a vyvolává nové, které umožňují náhled do nitra našich problémů, vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli.
Vodnář, Ryby, Blíženci, Střelec
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.