cz

Kozoroh

200,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Náramek z tromlovaných zlomků kouřového křišťálu, doplněných korálky záhnědy a navlečených na pružence. Je dlouhý 18 cm. Vhodný dárek pro narozené ve znamení Kozoroh.

Záhněda slouží k odstranění depresí a všech dalších negativních emocí. Její skvělé uklidňující a posilující účinky najdou uplatnění při zahánění strachu a potlačování nočních můr. Záhněda rovněž bystří mysl a pomáhá při rozhodování. Tento kouřový křemen dokonale pohlcuje elektrosmog a podporuje detoxikaci celého organismu. Blahodárně působí na duševní stav a zvyšuje celkovou vyrovnanost, koncentraci a vylepšuje komunikační dovednosti. Při meditaci harmonizuje mysl a pomáhá odbourat zdravotní i psychické těžkosti. Zvyšuje vnímavost ke svému okolí a prohlubuje dar empatie. Podněcuje logické myšlení, selský rozum a zdravé sebevědomí.

Střelec, Kozoroh, Býk

Křišťál je nejúčinnější léčivý, univerzální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Podobně jako ametyst je všude ve světě ceněn jako meditativní kámen - dnes stejně jako dřív

Lev, Kozoroh, Blíženci

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.