cz
150,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Náramek z tromlovaných zlomků , tygřího oka a žlutého jaspisu. Je dlouhý 19 cm. Vhodný dárek pro narozené ve znamení Panny.

Jaspis. Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Tygří oko je ochranný kámen. Tento na první pohled krásný kámen dodává energii. Nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Podporuje duchovní růst a dodává sílu. Přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá odbourat závislosti na druhých lidech uznáním vlastní hodnoty. Potlačuje deprese.

Citrín je kamenem štěstí, hojnosti a prosperity, zbavuje nočního strachu a předchází nočním můrám, zvyšuje tvůrčí schopnosti, přináší majiteli teplo a energii, čistí čakry, zesiluje intuici, rozptyluje negativní energie dodává sebedůvěru a pozitivní myšlení. Středověk mu přisuzoval schopnost učinit svého majitele roztomilým a oblíbeným. Chránil na cestách.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.