cz
350,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Přívěsek s korálkem stříbrného hematitu, doplněným nerezovými korálky. Je vytvořený technikou wire-wrapping z drátků z nerezové oceli. Velikost přívěsku je 4 x 3 cm. Je zavěšený na nerezovém řetízku, dlouhém 46 cm - lze upravit. Vhodné pro alergiky.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem.

Hematit je mocný kámen, který uzemňuje, ochraňuje a uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.
Beran, Štír, Skopec

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.