cz
Pryč jsou staré časy. AŤ ŽIJE NOVÝ POTVOR!

2.9.2016 | POTVORA Fintiva

 

 

Přestěhovali jsme se do většího...:-)

 

 

Starý Potvor je pryč!

 

 

My se z nové verze našich stránek moc radujeme! Stálo nás to spoustu práce a myslíme si, že se nám to povedlo. Milí prodejci, je nám jasné, že se určitě nezavděčíme všem, že někteří by rádi zůstali u toho, co znají (ale koukněte se pořádně, funkčních změn jsme provedli minimálně, většina změn je jen grafická, takže skoro vše zůstalo na svém místě a nic nebudete muset hledat a kdybyste měli problém, já jsem tady přece pro vás, poradím :-)).

Ohlas od kupujících je už teď na startu obrovský a samá chvála, to je super, protože náš cíl je udělat Potvor.cz tak přehledný a příjemný, aby se prodávalo co nejvíce vašich výrobků.

 

Proč se nám to povedlo aneb, co jsme vylepšili :-)

  • Na hlavní stránce je teď mnohem více možností prezentovat vaše výrobky
  • Máme možnost vytvářet speciální stránky (Bestsellery), kde nakombinujeme, doladíme a vybereme vaše výrobky tak, aby byly pro kupující ještě lákavější
  • Všechny obrázky jsme zvětšili, aby vaše krásné výrobky byly více vidět
  • Optimalizovali jsme kategorie, aby to bylo přehlednější a kupující vás lépe našli
  • Vytvořili jsme filtry na velikosti oblečení a obuvi, což kupujícím usnadní vyhledávání 
  • Zboží je možno nově filtrovat i podle velikosti slevy, slevy totiž miluje každý :-)
  • Celý prostor okolo jsme zesvětlili a zjednodušili, aby nikde nic nerušilo a kupující se soustředili jen na vaše zboží

 

Potvor.cz se rozvíjí a vylepšuje a to díky vám, NAŠIM PRODEJCŮM, jsme moc rádi, že vás máme a doufáme, že se vám naše změny budou líbit a  přinesou vám hromadu objednávek...:-)

 

Vaše Potvora Fintivá

 

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele POTVOR.CZ 28.9.2016 9:16:17

DECOR-UM atelier: Dobrý den, máte pravdu a se změnou pořadí počítáme :-)

Hezký den

Potvor.cz

Komentář od uživatele DECOR-UM atelier 27.9.2016 21:01:25

Tak mi to nedá a zeptám se - proč je na titulní straně upřednostněn výběr z kategorie MATERIÁL před DO BYTU? Přesněji, že je rotor s materiálem nabízen výš... Nevím, ale za mě by rukodělné výrobky měly mít přednost před pouhým přeprodejem materiálu. Samozřejmě to řeším proto, protože se mě tato kategorie týká. Ale přijde mi to i logické, že nejprve výrobky, až pak materiál...

Jinak musím uznat, že ve chvíli, kdy se mé zboží objevilo v tomto výběru, projevilo se to celkem výrazně v počtu objednávek. Takže děkuji :-)

Komentář od uživatele HančaHa 24.9.2016 12:23:59

Děkuji Smějící se

Komentář od uživatele POTVOR.CZ 18.9.2016 17:34:52

Dobrý den, placené reklamy najdete zde: 

http://www.potvor.cz/potvor-cz/zbozi/?productsView=5

Zakoupit lze reklamu na fb a v rotoru (na hlavní stránce úplně nahoře) nebo pak v Doporučujeme. 

Všechny ostatní upoutávky na hlavní stránce jsou našimi výběry, pravidleně je obměňujeme a vybíráme to sami.. Takže díky za tip na Vaše zboží...:-)

Hezký den

Potvor.cz

Komentář od uživatele HančaHa 18.9.2016 14:04:57

Chtěla bych se zeptat-jak se mohu se svými šperky dostat do kategorie Šperky do 150,- na titulku?

Nebo je to placená reklama?

Děkuji

Komentář od uživatele HančaHa 18.9.2016 13:52:14

Po návratu z dovolené to bylo moc příjemné překvapení. Skvělá změna! Určitě je to krok vpřed.

Komentář od uživatele Drahuška56 9.9.2016 21:32:05

Změna je život.Usmívající se Nový Potvor je SUPER!

Komentář od uživatele M.H. bižuterie 9.9.2016 9:23:06

Zdravím ! mě se líbil ten původní styl, ty rámečky pro fotky, bylo to něco jiného než na ostatních serverech a proto jsem se i zaregistrovala tady a ne jinde. Teď mi to přijde stejné jako všude jinde. za mě ne..

Komentář od uživatele DECOR-UM atelier 8.9.2016 18:20:19

Tak také přispěji svou troškou do mlýna... :-) Za mě je nový POTVOR mnohem lepší. Modernější... Světlejší... A celkově takový "čistý" :-)

Nicméně jeden postřeh si neodpustím... Tím, že je hlavní strana zahlcena výrobky, tak vše hodně splývá. Možná by prospělo pouze opticky oddělit aktuální výběr uživatelů, dále kolonku Doporučujeme a Právě vloženo/prodáno. Úplně by myslím stačilo oddělit je silnějším šedým pruhem. Co se týče Trendů - tato kategorie mi přijde celkem zbytečná. A to zejména nyní, když trendy jsou na hlavní straně zastoupeny celkem hojně.

Takže tak můj názor :-)

Celkově ale dávám inovaci POTVORU palec nahoru Usmívající se

Komentář od uživatele Lenka B 5.9.2016 22:53:37

Nová grafická úprava je čistší, ale vytratily se díky ní zajímavé prvky - na starém se mi obzvláště líbilo hlavní menu-knihovnička. Dlouho jsem nemohla najít menu svého účtu, je příliš nenápadné a v místech, kde bych nic podstatného nečekala.

A ještě jedna připomínka - chápu, že je marketingově zajímavé, aby uživatelé byli po změnách na hlavní stránce na ni přesměrováváni, ale uživatelskému komfortu to škodí - šlo by aspoň udělat to, aby po automatickém přeskočení na hlavní stránku se dalo v prohlížeči kliknutím na ZPĚT dostat tam, kde jsem měla potvor otevřený před tím?

 

Komentář od uživatele trumpetka 5.9.2016 20:15:06

Krásný večer všem!

Mně osobně se nový design líbí! Působím zde na POTVOR teprve krátce, takže jen jsem si zvykla na "starý" POTVOR, zvykám si teď na "nový" POTVOR Mrkající, ale vůbec mě to netrápí.

Starý design byl podle mě takový originálnější, ale tento nový mi připadá modernější a konkurenceschopnější vzhledem k jiným e shopům, takže určitě změna k lepšímu!

Jaká jsou pravidla pro získání "místečka v hlavním rotoru"? Děkuji

Komentář od uživatele Abatyka 5.9.2016 19:50:44

Musím se přidat s pochvalou, minulá grafika se mi moc nelíbila, toto je svěží a živé, takže gratuluji a také děkuji, že máte zájem, aby se nám tu dobře prodávaloSmějící se

Komentář od uživatele almabe 5.9.2016 5:52:25

Gratuluji, moc se mi nová úprava líbí, je to svěží, přehledné, moderní. Stránky se dobře prohlížejí, nakupující má možnost bleskově prohlédnout další nabídky prodejce. Celá úprava má šmrnc.Usmívající se

Komentář od uživatele atayela 4.9.2016 19:12:15

Napíšu i svůj názor - ano, nová úprava je přehlednější, ale zařadili jste se mezi další tuctové eshopy které se podobají jako vejce vejci. Starý vzhled byl možná nepřehlednější, složitější při umístování fotek do rámečků, ale to dělalo potvor svojským a odlišným webem. Nelíbí se mi to, stali jste se obyčejným eshope nijak se neodlišujícím od ostatních.

Komentář od uživatele Ali 3.9.2016 22:21:16

Ahoj Potvůrko, z časových důvodů se už tvoření a prodeji bohužel nevěnuji, ale vždy se sem ráda vracím Usmívající se Dovolím si také přidat svůj názor: Stránky úžasně prokoukly, jsou mnohem přehlednější než dřív a mají fakt šmrnc! Souhlasím, že vyhledávání podle velikostí je perfektní novinka, kterou jsem na žádném jiném portálu pro tvořilky ještě neviděla, palec nahoru! Usmívající se

Je super, že se Vám daří a rozvíjíte se, gratuluji Usmívající se

Komentář od uživatele Mina 3.9.2016 21:31:56

Super moderní a přehledné - bomba! líbí se mi, že oblečení lze filtrovat podle velikostí, to je skvělá novinka!  

Komentář od uživatele terinela 3.9.2016 20:44:57

Nový , modernější vzhled stránek vypadá na první pohled dobře, rozhodně krok k lepšímu ! :)

Komentář od uživatele MOMKA 3.9.2016 19:45:35

Já tedy na potvoru nic neprodávám, ale chodím tady už dlouho a občas koupím nějakou bižu. TEN NOVÝ POTVOR SE MI MOC LÍBÍ. V kategoriích i u jednotlivých prodejců je to super přehledné v porovnání s minulou verzi, tam bylo zboží hodně natěsnané.

myslím, že by zahrada i ewwa měly jásat, jejich výrobky jsou teď mnohem více vidět a krásně se tam prohlížejí, ale jak píše potvůrka, člověk se všem zavděčit nemůže :-(

Komentář od uživatele POTVORA Fintiva 3.9.2016 19:24:26

Chvajdi, pochopila jste to skvěle :-), výrobky a témata na hlavní stránce se budou měnit. 

Na hlavní stránce je pořád možno zakoupit pozici v "Doporučujeme" a nově budeme nabízet ke koupi i pozice v tom největším horním rotoru.

Komentář od uživatele Chvajda 3.9.2016 19:09:16

Čarovná zahrada:  tak já předpokládám, že se tématicky laděné výrobky na titulce budou měnit v nějakém intervalu a nebude to jen reklama pro pár vyvolených ...alespoň tak jsem to pochopila.

nebo je to placená sekce, Potvůrko ??? v tom případě si reklamu může zaplatit každý, tak jak to bylo i dříve...

Komentář od uživatele POTVORA Fintiva 3.9.2016 18:08:32

Čarovná zahrada: na novém Potvoru jsme opravdu dlouho pracovali a snažili se to udělat nejlépe jak umíme.. O to více mi je líto, když se to někomu nelíbí, ale všem se prostě zalíbit nemůžeme a já se s tím musím smířit...:-)

Milá Čarovná zahrado, mrzí mě, že se Vám nový Potvor nelíbí a skončíte u nás.. Přejeme Vám, abyste našla portál, kde se Vám líbit bude.

Komentář od uživatele POTVORA Fintiva 3.9.2016 18:03:09

ewwa: Děkujeme i za Váš názor. Údaje o prodávajících jsme teď povinni zveřejnit pro registrované i neregistrované kupující, jinak nám hrozí pokuta. 

Komentář od uživatele ewwa 3.9.2016 17:56:25

No ..., nelíbí Zamračený. Údaje o prodávajících by nemusely být veřejně přístupné pro všechny, třeba jen pro přihlášené. Jinak dobré snad jen pro ty, co špatně vidí, ušetří na brýlích. Ne vždy vše nové je lepší ...

Komentář od uživatele Čarovná zahrada 3.9.2016 17:35:45

Reklama pouze pro pár vyvolených....je mi to líto, ale asi brzy skončím....

Komentář od uživatele Čarovná zahrada 3.9.2016 17:34:29

Asi jsem staromilec, ale pro mne je to jeden velký a nepřehledný chaos.....škodaZamračený

Komentář od uživatele znojmačka 3.9.2016 9:01:45

Mrkající trošku mě to vykolejilo, nevěděla jsem, kde jsem.. jojo, změna je život, jde o to- zvyknout si, což časem určitě příjde.. to zesvětlení bez rámečků chválím-rámečky se mi sice opravdu líbily, ale je fakt, že mi to někdy komplikovalo vložit fotku tak, aby to vyznívalo podle mých představ- ( vzhledem k tomu, že rámeček se objevil až po vložení- někdy mi stínil i tam, kde jsem to nechtěla :-)  )

určitě ale oceňuji práci a úsilí, s kterým o Potvor pečujete, jistě víte, co děláte, a já "konzerva" si časem taky v pohodě zvyknu.. hezký den přeji Smějící se

Komentář od uživatele POTVOR.CZ 2.9.2016 23:00:39

Děkujeme, moc děkujeme! :-) To mi udělalo radost..

M DESIGN: budu informovat emailem, super, že jste si těch obchodních podmínek už všimla...:-)

Komentář od uživatele M DESIGN 2.9.2016 22:56:15

Pro mě osobně super :-)!  A chválím i za kolonku Obchodní podmínky prodejce, ta mi tu chyběla!

Komentář od uživatele Chvajda 2.9.2016 22:24:20

ahoj, já zůstala koukat s otevřenou pusou, když na mě nový potvor vykoukl.... a musím moooc chválit, pro mě je to velmi vítaná a krásná změna !!! pro mě je tu ted lepší přehled bez rušivých elementů a hlavně světlo a fotky bez rámečků.... to oceňuji úplně nejvíce ....... jen tak dál a děkuji !Líbající

Komentář od uživatele HYDYS 2.9.2016 22:12:44

Určitě si zvykneme... teda doufám.

První dojem *velké pafff nebo hafff* úsměv

pa Hanka