cz

Rouška vyšívaná-TLAPKA , s kapsou,tvarovací pásek

240,- Kč
5 ks
1 den
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Originální, vyšívaná, kvalitná rouška s kapsou. Tento střih hezky sedí a nikde netahne a neškrtí. Dobře sedne v oblasti nosu i pod bradou - upravovala jsem ho a zkoušela dost dlouho, než hezky padl. Ten původní, ze kterého jsem vycházela vůbec neseděl pod bradou a divně tam ,,trčel". V bocích je tunýlek a provlečená gumička.

Podařilo se mi navíc sehnat tvarovací pásky, na vložení do tunýlku všitého do roušky, k natvarování a utěsnění kolem nosu, takže se vám konečně přesatnou mlžit brýle. Sama je nosím, i manžel a tak jsem prostě musela sehnat, něco, co bude vhodné, nebude tlačit a sjíždět jako drátek. Pásky jsou široké 0,5 cm a opravdu jsou pohodlné a krásně se přizpůsobí tvaru obličeje. Jsou dlouhé 11 cm, takže jdou hezky kolem obou tváří .-). Doporučuji před každým praním, spodním otvorem v roušce pásek vyndat a po vyprání a vyžehlení znovu navléknout.

Rouška jsou zhotovené ze 100% černé bavlny,vnitřní strana je z hygienických důvodů z bílé bavlny.

Tento typ roušky mohu zhotovit i z jných látek, ze kterých mám zhotovené roušky skládané, nebo může být v jné barvě, s jiným typem, nebo barvou výšivky, mám třeba nááádherného kolibříka :-)))) - stačí napsat a něco hezkého vymyslíme.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.