cz

Orgonitové kyvadlo/amulet/přívěsek/talisman - KYVADLO NĚŽNÉ ČARODĚJKY

600,- Kč
1 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
79,- Kč
109,- Kč
99,- Kč
119,- Kč

Popis

Obsahuje - obsidián, lapis lazuli, ametyst, bronz.

Velikost - 4,3x2,8 cm

Záměr - léčení, věštění, ochrana před černou magií a negativním, odhalení pravdy, rozvoj, podpora vizí a magických schopností, klid.

Link na video - https://www.facebook.com/share/v/nEsNwgSsAUjCC6Eq/?mibextid=WC7FNe

Podrobnější popis
———-

Obsidián je kámen ochrany před magickými útoky, dodává víru ve své schopnosti, pomáhá rozvíjet fantazii. Chrání před depresí a negativitou, Vynáší na povrch pravdu a nevyřešené spory, které vytáhne napovrch. Je vhodný pro citlivé a vnímavé jedince. Pozor! Ve špatných lidech posiluje špatné vlastnosti!!!

Lapis lazuli podporuje komunikaci a intuici. Odstraňuje blokády, citové i zdravotní problémy. Podporuje čestnost, intuici, klid a lásku.

Ametyst podporuje klid a odstraňuje negativitu. Pomáhá otevírat duchovní a mimosmyslové vnímání, pomáhá překonat žal, podporuje intuici, vize a snění.

Bronz zesiluje vlastnosti minerálů a přináší sílu a stabilitu, zesiluje energetické vlastnosti ostatních prvků a podporuje tok pozitivní energie.

Pomocí kyvadla můžete určovat energie (pozitivní/negativní), léčit, vyhledávat, odpovídat na otázky, věštit, hovořit s duchy a mnohé další. Je tedy již více zaměřeno na duchovní oblast. Obsidián chrání jeho vlastníka/nositele, pomáhá vytáhnout věci na povrch, odhalit pravdu, rozvíjet. Lapis lazuli podporuje komunikaci a intuici, pomáhá léčit psychicky i fyzicky. Ametyst dodává klid a pomáhá otevírat vnímání mimo tento svět, podporuje vize a snění. Bronz dodává kyvadlu sílu a zesiluje energetické vlastnosti.

Magie orgonitu je umocněna nabíjením energií hvězd, po dokončení jsme jej nabíjeli energií noci. Je zaříkán světelným jazykem.

Amulet dodáváme v sametovém pytlíčku, se šňůrkou připraven k okamžitému nošení.

Doufáme, že najde svoji duši a bude dělat radost nejen energeticky, ale i oku svého majitele a okolí.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.