cz

Kožená kabelka CHOCOLATE

2 490,- Kč
1 ks
30 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
139,- Kč

Popis

Kožená kabelka, psaníčko.

Čokoládově hnědá kabelka vyrobena z tuhé kůže s jedinečným květinovým motivem. Ozdobné zapínání jí dodává výraz a charakter.

Kabelka je vybavena s odnímatelným řemínkem doplněným kůží - což zvyšuje pohodlí při nošení na rameni. Po odepnutí řemínku můžete kabelku nosit jako psaníčko. Připevněním karabinky ke kroužku v kožené části pásku, získáte třetí variantu nošení s krátkým elegantním řemínkem.

Do kabelky se vejde formát A5. Uvnitř je kapsa na zip z měkké, na dotek příjemné kůže a poutko na klíče.

Hnědá se hodí téměř ke všemu
Čokoládově hnědá barva se hodí ke klasickému elegantnímu stylu, i pro každodenní outfit. Stříbrné doplňky dokonale doplňují vytlačovanou italskou kůži.

Kabelka byla navržena tak, aby usnadnila život aktivním ženám, které milují klasický styl, ale rády ho doplní zajímavými detaily.

Materiál: dekorativní kůže s květinovým ražením
Popruh: nastavitelný, odpínatelný řetízek + kůže, délka 136 cm
Vnitřní část: kapsička na zip, poutko na klíče
Zapínání: kabelkový zámek
Rozměry: 17,5 x 26 x 6,5 cm
Vejde se: formát A5
Barva: tmavě hnědá
Pro: ženy
Poznámka: Každý produkt je originální díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavují vadu produktu. Kabelka se může lišit oproti fotografiím v odstínu barvy.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Kdyby se přece jenom něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.