cz

Komplet do postýlky pro miminko 7D

2 500,- Kč
1 ks
14 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
150,- Kč

Popis


Komplet do postýlky 7D obsahuje:

oboustranné hnízdečko pro miminko střední- ležící plocha 34x70 cm,vyndávací podložka, zavinovačka stahovací dva kanýry 80x80 cm, stuha šitá, peřinka 75x75 cm, obloukový polštářek s kanýrem, usínáček, kousátko.

Využití: v postýlce, koši, na gauči, na posteli mezi rodiči atd. Nemusíte se bát zalehnutí, můžete být klidní, že se dítě nepřekulí. Můžete ho také použít jako hrací deku. Toto hnízdečko se nevejde do kočárku, koše! Je určeno pro novorozence do cca 6-8 měsíců (záleží na velikosti dítěte) rozložené i déle. Nezapomeňte, že miminka rychle rostou a za chvíli může být hnízdečko malé. Ze zkušeností maminek víme, že se hnízdečka u dětí těší velké oblibě, zvyknou si na ně, lépe usínají. Proto si dobře rozmyslete, jakou velikost objednáte.

Pokud máte zájem o hnízdečko s větší ležící plochou- informujte se na příplatek !

Velikost hnízdečka upravujete pomocí šňůrky, pro lepší manipulaci jsou na šňůrce brzdičky. Stuha je samostatná, pouze na ozdobu. Když je dítě větší a zkoumá okolí, brzdičky sundejte, šňůrky podle potřeby uvažte tak, aby byly kratší !

Rozměry hnízdečka:
rozložené 65x105 cm, ležící plocha 34x70 cm, výška mantinelu 10 cm, při zavázání se zvedne na cca 15 cm. Hnízdečko plníme dostatečně tak, aby bylo pevné a hladké, aby při každodenním používání a praní zůstalo stejné, jako při zakoupení.

Údržba:
praní 30°C, ždímání na snížené otáčky, nesušit v sušičce, žehlení na malý teplotní stupeň bez napařování, na výrobek příliš netlačte, mohlo by se poškodit duté vlákno - seškvařit . Minky- NEŽEHLIT ! Více znečištěná místa před vložením do pračky přeperte ručně.

Složení:
vrchní látka 100% bavlna/plátno, minky 100% polyester. Výplň v ležící ploše 100% polyester protialergické duté vlákno 300 gr., pro zpevnění je 2x prošité. Boční strany jsou vyplněny kuličkovým dutým vláknem. Materiály mají atesty nezávadnosti pro děti do 3 let, certifikováno ÖKO-TEX STANDARD 100.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.