cz

Bombit-ki barefoot hnědá klasika

Bombit-ki barefoot hnědá klasika
vyprodáno

Popis

Bombit-ki jsou kožené barefoot boty vyráběné z kvalitní hovězinové kůže. Bombit-ki šijeme celé ručně, proces šití zahrnuje i barvení kůže do požadovaného odstínu, v tomto případě je to tmavě hnědá s drobnými detaily v barvě koňaku. Tyto barefoot botky respektují postavení prstů a tvar nožky, proto nikde netlačí a nedeformují nohu.

Kůže je prošita kvalitními obuvnickými voskovanými nitěmi, všechny vrstvy boty jsou rovněž lepeny, čímž bota zaručuje nejen pevnost, ale i esteticky hezký vzhled.

Kožená botka je nalepena na podrážce (plotně) o tloušťce 4mm.

V Bombit-kách jsou navlečeny kulaté kožené šňůrky o síle 3mm (kulaté kožené šňůrky jsou dobarveny do stejného odstínu kůže či použité nitě).

Bombit-ki jsou střiženy s velkorysou kulatou špičkou, jsou tudíž vhodné i pro ty, kteří mají "delší" prsty, tzn. nevyhovuje jim příliš zkosený tvar špičky. Tvar těchto botek ovšem bude hovět všem tvarům nožek pro svou velkorysost střihu a tvaru špičky.

Kůži je třeba ošetřovat kvalitními přípravky (vosky, impregnace, krémy apod).

Při objednávání se, prosím, měřte. Do poznámky k objednávce je třeba vložit nákres vaší nohy (bosá noha je obkreslena na papír) s potřebnými rozměry:

1. délka nohy od paty ke špičce (k nejdelšímu prstu),

2. šířka nohy (měřeno v nejširším místě, cca v 1/3 celkové délky boty směrem od špičky),

3. šířka paty (měřeno cca 4 cm od konce nohy),

4. výška nártu (měřeno v nejvyšším bodě přes nárt, tam, kde bude cca končit jazyk),

5. výška opatku (rozměr, který chcete, aby botka měla na výšku vzadu na patě, tzn. je možné ušít botky s nižším či vyšším opatkem).

Při obkreslování nohy si nikde nic nepřidávejte, pošlete reálný obkres nohy!!

Při šití botek na míru je možné vybírat z několika typů kůží (hlazenice, lícovka, velur), kůži mohu dle přání nabarvit, je možné kombinovat různé odstíny kůže na jedněch botách. Rovněž je možné si vybrat z několika barevných odstínů nití.

Uvedená cena za boty je orientační, může se mírně lišit na základě konkrétních požadavků zákazníka (brán v potaz druh kůže, náročnost zpracování bot atd.). Na základě vykomunikovaných požadavků bude zakázka naceněna a teprve po jejím schválení zákazníkem bude objednávka zpracována.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.