cz
450,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Jemný náramek, vytvořený z nerezové oceli a korálků žlutého jadeitu, hematitu a nerezových korálků. Délka náramku je 19 cm, šířka 0,5 cm. Lze ho jemným tlakem upravit podle ruky. Náramek je vhodný pro alergiky.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.
Jadeit je starodávným, posvátným kamenem, jenž přitahuje lásku, peníze, prodlužuje život, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.
Rak, Váhy, Ryby
Hematit je mocný kámen, který uzemňuje, ochraňuje a uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.
Beran, Štír, Skopec

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.