cz
390,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Cínovaný náhrdelník se třemi tromlovanými valounky minerálů - bleděmodrého chalcedonu, hematitu a růženínu. Cínovaná partie je velký 7 x 3 cm a je upevněná na splétaném koženém řemínku, dlouhém 43 cm - lze upravit. Má prodlužovací řetízek.

Je vytvořený z bezoolovnatého cínu, patinovaný, leštěný a ošetřený antioxidantem.

Náhrdelník je z nové kolekce Simple and Modern, která se vyznačuje jednoduchými, strohými liniemi, dozdobenými maximálně strukturovaným povrchem, které dávají dobře vyniknout kráse minerálu.

Chalcedon je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek. Rozhání iluze, podporuje pokojné pocity, dodává sílu mezilidským vztahům. Uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je též kamenem ochrany, zvláště na cestách, pohlcuje negativní energii a rozptyluje negativní myšlenky, zahání noční můry a strach ze tmy. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch ve všech podnicích. Přináší štěstí. Už od pradávna je chalcedon považován za kámen řečníků.

Kozoroh, Rak, Blíženci, Střelec

Hematit

Silný kámen pomáhající posílení psychiky. Zahání nejistotu a beznaděj, upevňuje vnitřní klid, vůli, odvahu a rozhodnost. Používá se jako zdraví chránící amulet. Hematit se používá jako krev očišťující a zklidňující kámen, a to jak energeticky tak i fyzicky. Uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Beran, Štír, Skopec

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravováni. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn. Dodává životní energii.

Býk, Blíženci, Rak

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.