cz

Pozdrav z Peru

380,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

 

Náhrdelník s peruánským opálem. Přívěsek je zpracován technikou wire wrapping z patinovaného surového měděného drátu a placičky peruánského opálu. Velikost přívěsku je 4 x 2,5cm, je zavěšený na koženém řemínku, dlouhém 42 cm - lze upravit.

Měď je v čase proměnlivá a v tom je její krása. I přes závěrečné povrchové ošetření šperků je pravděpodobné, že Vám časem změní barvu a vytvoří zase jinou, pro měď typickou patinu. Lze tomu do jisté míry předcházet jejím přeleštěním pomocí hadříku na šperky, opětovnou impregnací (kokosový olej, bambucké máslo, včelí vosk), snahou nevystavovat šperky vodě a nenechávat je ve vlhku (koupelna), ale především jejich nošením, protože čím častěji je nosíte, tím lesklejší jejich povrch zůstává.

Opál přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony, zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost i loajalitu

Vodnář, Střelec, Ryby

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.