cz
450,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Náhrdelník s velkou kuličkou onyxu. Přívěsek je vytvořený technikou wire wrapping z drátků z nerezové oceli, doplněný korálky z nerezu a nerezovými řetízky. Je zavěšený na nerezovém kuličkovém řetízku, dlouhém 60 cm. Vhodné pro alergiky.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.
Onyx
Pozdně starověký mýtus vypráví o onyxu, že vznikl z nehtu Venušina, který jí svým šípem odstřelil Amor a který spadl z nebes do řeky Gangy. Proto bývá onyx označován za kámen přinášející štěstí, zvláště v lásce. Ještě ve středověku se věřilo, že onyx je účinným afrodisiakem. Dodává zdravé sebevědomí, a tím člověka zbavuje problémů. Zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy.
Kozoroh

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.