cz

Náušnice Ola

300,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Napichovací náušnice s korálkem onyxu. Jsou vytvořené technikou wire wrapping z drátu z nerezové oceli. Velikost náušnice je 1,2 cm. Zarážka je rovněž z nerezu. Vhodné pro alergiky.
Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.
Onyx
Pozdně starověký mýtus vypráví o onyxu, že vznikl z nehtu Venušina, který jí svým šípem odstřelil Amor a který spadl z nebes do řeky Gangy. Proto bývá onyx označován za kámen přinášející štěstí, zvláště v lásce. Ještě ve středověku se věřilo, že onyx je účinným afrodisiakem. Dodává zdravé sebevědomí, a tím člověka zbavuje problémů. Zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy.
Kozoroh

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.