cz

Náušnice Faisa

300,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Náušnice s fasetovaným korálkem granátu. Jsou vytvořené technikou wire wrapping z drátu z nerezové oceli. Délka náušnic je 3 cm. Puzeta i zarážka jsou z nerezu. Na požádání lze vyměnit za klasické zapínání. Vhodné pro alergiky.
Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.
Granát
Je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Varuje před blížícím se nebezpečím, od pradávna využíván jako amulet. Povzbuzuje lásku a oddanost. Napravuje citovou disharmonii. Upevňuje vztahy. Pomáhá v životních krizích, hlavně v situacích , kdy člověk neví kudy kam. Dodává odvahu a naději. Dodává sebedůvěru, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy.
Lev, Skopec, Štír

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.