cz

Náušnice Cecil

300,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Jemné náušnice s drobounkým fasetovaným korálkem citrínu. Jsou vytvořeny technikou wire wrapping z drátků z nerezové oceli a upevněné na puzetu, která je rovněž z nerezu. Kvalitní zarážka (rovněž nerez)bezpečně drží náušnici v uchu. Délka náušnic je 3 cm.
Nerezový drátek vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Šperky vyrobené z oceli nekorodují, dají se omývat ve vodě a vystavovat povětrnostním vlivům. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.
Citrín je kamenem štěstí, hojnosti a prosperity, zbavuje nočního strachu a předchází nočním můrám, zvyšuje tvůrčí schopnosti, přináší majiteli teplo a energii, čistí čakry, zesiluje intuici, rozptyluje negativní energie dodává sebedůvěru a pozitivní myšlení. Středověk mu přisuzoval schopnost učinit svého majitele roztomilým a oblíbeným. Chránil na cestách.
Lev, Panna, Býk, Blíženci

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.