cz
380,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

 

Autorský náhrdelník s přívěskem s tromlovaným valounkem fosilního korálu, vytvořený náročnou technikou wire wrapping z měděných drátků. Velikost přívěsku je 4 x 3 cm. Je zavěšený na jemném koženém řemínku, dlouhém 46 cm.

Měď je v čase proměnlivá a v tom je její krása. I přes závěrečné povrchové ošetření šperků je pravděpodobné, že Vám časem změní barvu a vytvoří zase jinou, pro měď typickou patinu. Lze tomu do jisté míry předcházet jejím přeleštěním pomocí hadříku na šperky, opětovnou impregnací (kokosový olej, bambucké máslo, včelí vosk), snahou nevystavovat šperky vodě a nenechávat je ve vlhku (koupelna), ale především jejich nošením, protože čím častěji je nosíte, tím lesklejší jejich povrch zůstává.

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem). Chrání před nehodami, násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.

Rak, Ryby

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.