cz

Řetízek (náhrdelník) z chirurgické oceli – Pink

250,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
29,- Kč
119,- Kč

Popis

Řetízek (náhrdelník) z chirurgické oceli – Pink. Řetízek je ručně vyrobený z chirurgické oceli, zdobený přírodní říční perlou (8-9mm) s krásným leskem ve světle růžové barvě, v kvalitě A. Délka řetízku je 39+4cm. Délku mohu upravit, napište mi. V mé nabídce najdete i náušnice a řetízkový náramek do setu.

PERLY, Znamení: blíženci, rak, ryby, váhy, kozoroh - odráží úchvatnost a půvab ženy, symbolizují sebelásku v nejčistším slova smyslu. Učí nalézt svoji sebehodnotu, sebevědomí, lásku, pokoru a přijetí sebe samé. Perla značí podstatu, roli ženy, její jinové energie. Věří se, že přivolávají štěstí a zdraví a poskytují ochranu před negativní energií. Mají uklidňující a ztišující vliv, vyrovnávají karmu a posilují vztahy. Stejně tak udržují děti v bezpečí. Perly prý značí čistotu, štědrost, vyrovnanost a loajalitu, přebírají energii člověka, který je nosí. Potřebují kontakt s pokožkou, protože z ní pro sebe získávají vlhkost. Tím, že se otírají o kůži a oblečení, se leští. Ale pozor, aby se nedostaly do styku schemikáliemi. Sladkovodní perly bývají menší než mořské perly a vyznačují se 100% perletí, takže mají velmi kvalitní, přímo dokonalý lesk a jsou velmi odolné. Do průměru 2-15 mm rostou 2-7 let a nejčastěji na ně narazíte v odstínech bílé, levandulové a růžové.

Chirurgická ocel nejvyšší kvality na chirurgické implantáty, výrobu šperků- např. piercingové komponenty a všude tam, kde jsou vysoké nároky na kvalitu a čistotu materiálu, bez alergických účinků, nečerná a dobře drží tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.