cz

Náramek energetický – faith-bílý tyrkys

180,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
29,- Kč
119,- Kč

Popis

Náramek energetický – faith-bílý tyrkys. Náramek z bílého (6mm) a sinkiangského (4mm) tyrkysu , doplněný křížkem z bílého syntetického tyrkysu a ručně vyrobenou ozdobou z chirurgické oceli. Je navlečený na elastickém gumovém vlákně (0,8mm).Délka náramku je cca 16 cm.Délku mohu upravit, minerály vyměnit za jiné, podle toho jakou vlastnost potřebujete podpořit, nebo naopak potlačit, podle léčebných účinků, nebo podle znamení , napište mi. V mé nabídce najdete i náušnice a řetízek (náhrdelník) do setu.

TYRKYS, Znamení: ryby, vodnář, blíženci, střelec - je kámen štěstí, zvyšuje intuici, vyrovnává náladu, ochraňuje před nepříznivými vlivy okolí. Je nejúčinnější léčivý krystal. Přináší zotavení ducha i pohodu těla. Jedná se o ochranný kámen používaný odnepaměti na amulety. Nošením tyrkysu splyne vaše a partnerova duše v jedno, nebudete tedy muset říkat, co byste právě chtěla, aby vám váš partner udělal. Údajně dokáže změnit i barvu, aby svého majitele varoval před nebezpečím nevěry. Rozptyluje negativní pocity a vjemy. Učí žít s hlavou v oblacích a nohama na zemi. Umožňuje duchovní naladění a zlepšuje komunikaci mezi hmotným a duchovním světem. V tělesné rovině snižuje Tyrkys přílišnou kyselost organizmu a blahodárně působí na dnu, revmatizmus a žaludek. Tento kámen funguje protizánětlivě a detoxikačně. Potlačuje křeče a bolesti. Léčí žaludek, zmírňuje pocení, křeče.

Chirurgická ocel nejvyšší kvality na chirurgické implantáty, výrobu šperků- např. piercingové komponenty a všude tam, kde jsou vysoké nároky na kvalitu a čistotu materiálu, bez alergických účinků, nečerná a dobře drží tvar.

 

 

 

 

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.