cz

Prsten Lucie - Malachit...

399,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
69,- Kč
150,- Kč

Popis

Autorský šperk

Tento šperk je zhotoven tiffany technikou z polodrahokamu výběrový malachit.

Je jemně zdobený drátkem a cínem.

Prsten má nastavitelnou velikost.

Ošetřeno antioxidantem.

Malachit

Léčebné využití: Malachit je mimořádně všestranný léčivý kámen. Zvlášť užitečný je při potlačování křečí (včetně menstruačních). Usnadňuje porod: někdy se mu říká kámen porodní báby. Rezonuje s ženskými pohlavními orgány a léčí pohlavní nerovnováhu. Snižuje krevní tlak, léčí astma, artritidu, epilepsii, zlomeniny, otoky kloubů, patologické výrůstky, nevolnost při cestování, závratě, nádory, zrakový nerv, slinivku břišní, slezinu a příštítnou žlázu. Uvádí do souladu DNA a buněčnou strukturu. Zlepšuje činnost imunitního systému. Podporuje odbourávání jedovatých
látek v játrech, snižuje okyselování tkání. Pokud se nosí kolem pasu, léčí cukrovku.

V duševní rovině je malachit kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího k riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. Tento kámenzvyšuje schopnost vcítit se do myšlení jiných lidí a ukazuje, jak by se jeho majitel cítil na jejich místě. Potlačuje ostýchavost a podporuje přátelské vztahy. Malachit se projevuje užitečně při psychosexuálních problémech, zejména těch, které způsobily traumatizující sexuální zkušenosti v minulých životech. Pomáhá při procesu znovuzrození.

V duševním životě dokáže malachit proniknout ke kořeni problému. Zvyšuje intuici a vhled. Pomáhá potlačit duševní problémy včetně duševních chorob. Zmírňuje dyslexii. Posiluje schopnost vstřebávat a zpracovávat informace. S jeho pomocí dokážeme lépe pozorovat okolí a snáze porozumět složitým jevům.

Položený na solar plexus umožňuje malachit zevrubné duševní uzdravení. Uvolňuje negativní zkušenosti a stará traumata, vynáší na povrch potlačované myšlenky, vrací schopnost hlubokého dýchání, uvádí do rovnováhy srdeční a pupeční čakru a zlepšuje schopnost vnitřního vhledu. V citovém životě umožňuje prožívání intenzivnějších emocí, ty se ale mohou rychle měnit. Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky. V některých případech je ale třeba působení malachitu při uzdravování a procesech proměn podpořit dalšími kameny.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.