cz

Pánský náhrdelník - Křišťál s Achátem

773,- Kč
1 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Římané křišťál nazývali "zkamenělým ledem" a domnívali se, že krystaly křišťálu vzniakjí vysoko v horách, kde panuje věčný sníd a led, takže led tam zmrzně tak silně, že jeho krystaly nikdy nerozmrzají. Dnes již víme, že krystaly křišťálu vznikají vykrystalováním z horkých roztoků a vyskytují se v dutinách hrubozrnných žul (pegmatitů) a na některých rudních žilách.

Učinky křišťálu:

Křišťál je univerzální a nejúčinnější léčivý krystal na světě, který přináší klid, rovnováhu a harmonii. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá se sebezdokonalením, ochraňuje před vším zlým a negativním, odstraňuje blohy a čistí čakry i auru. Zajišťuje klidný spánek a odstraňuje také škodlivé elektromagnetické záření, vycházející z elektroniky. Křišťál a jeho účinky se podepisují také na zvýšení kreativity a inspirace, posiluje paměť i další mentální funkce.

Léčebné účinky:

Křišťál podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neorologické a střevní problémy, nevolnosti, podporuje a léčí zažívací trakt a zvyšuje laktaci. Ovlivňuje také funkci štítné žlázy, srdce i oběhového systému, příznivě působí na nehty, vlasy, pokožku i sliznice.

Achát dodává odvahu, sílu, léčí, dlouhověkost, lásku, ochranu, úrodnost půdy, uzemnění


Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.


Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Křišťálové špulky jsou dlouhé 10 mm a průměr je 7 mm

Achátové disky mají velikost 10 + 3 mm

Délka náhrdelníku je 55 cm

Veškeré komponenty jsou z ušlechtilé ocele

Pokud si přejete upravit délku, stačí napsat zprávu do - Moje pošta

Nedoporučovala bych mít náhrdelník při použití mýdla, šampónu a ve slané mořské vodě. může dojít k znehodnocení kamene, jako je jeho síla, lesk i pevnost.

Přeji příjemné a harmonické dny s nošením tohoto pozitivního náhrdelníku.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.