cz

Pánský náhrdelník - Jaspis válečky

748,- Kč
2 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Jaspis vznikal díky bahnu, které vnikalo do vzduchových bublin vyvěrající lávy. Vlivem organických látek a minerálních sloučenin (tzv. dendrity) se pomalu chladnoucí hmota zbarvovala do zajímavých barev a vytvářela nejrůznější vzory. I název jaspisu vznikl díky jeho vzhledu - jeho jméno totiž pochází z latinského slova "iaspis", které znamená skvrnitě. Díky jeho široké paletě vzorů a barev, je stále hodně vyhledávány a ceněný.

Učinky jaspisu:

Jaspis je kámen, který přináší klid, oporu a pomoc ve stresu. Sjednocuje všechny aspekty života, je silným ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky a pohlcuje negativní energii. Tento kámen také pomáhá při řešení konfliktů, podporuje rychlé uvažování, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary. Zároveň přitahuje štěstí a zvyšuje organizační schopnosti. Tento skvrnitý a pestrý jaspis dodává a posiluje kreativitu a imunitní systém.

Léčebné účinky:

Jaspis obecně má blahodárný vliv na téměř všechny onemocnění. Je silným zdrojem nové energie. Podporuje například trávení, posiluje funkci oběhového systému, funkci jater, cév a pohlavních orgánů. Zajímavostí je, že zmírňuje i porodní bolesti a také prodlužuje sexuální rozkoš.

Velikost válečku - délka12 mm, průměr8 mm

Průměr korálku je 4 mm

Délka náhrdelníku je  54 cm.

Veškeré komponenty jsou z ušlechtilé ocele.

Pokud si přejete upravit délku, stačí napsat zprávu do - Moje pošta

Nedoporučovala bych mít náhrdelník při použití mýdla, šampónu a ve slané mořské vodě. může dojít k znehodnocení kamene, jako je jeho síla, lesk i pevnost.

Přeji příjemné a harmonické dny s nošením tohoto krásného náhrdelníku.

 

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.