cz

Orgonit - uvolnění, harmonie, štěstí, láska

250,- Kč
10 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tyto orgonity mají dosah až 20 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Délka je 3 cm, visací, velikost oka je 16 mm, bezniklové.
Velikost oka je 1,6 cm. Prsten je nastavitelný na každý prst.

Kameny použité v orgonitu:
křišťál, avanturín, ametyst, olivín, amazonit

Aventurín působí vysoce kladně na vše, co má souvislost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně zahrad nebo domů a účinně chrání před geopatogenními zónami. Pohlcuje rovněž elektromagnetický smog. Podněcuje vnímavost a zvyšuje kreativitu. Pomáhá nám setrvat v srdci jiného člověka. Zmírňuje nebo zcela ruší dopad negativních situací a obrací je jev jejich opak. Podporuje vytrvalost a posiluje schopnosti, které jsou nutné k rozhodování a k řízení jiných lidí. Učí k citlivému vnímání různých možností a variant řešení – zejména těch, s nimiž přicházejí ostatní. Zajišťuje schopnost soucitu a vcítění do mysli druhých lidí. Pomáhá při úlevě od zlosti a podráždění.

Aventurín brání srdeční čakru před „vysáváním" srdeční energie. Dokáže zavést člověka zpět do minulosti, kde lze nalézt kořeny současné nerovnováhy. Je silně spojený s říší dévů (nevtělené entity, které obývají přírodní útvary nebo jim vládnou, jako jsou stromy, řeky, hory).

LÉČEBNÉ VYUŽITÍ: Pomáhá proti koktavosti a těžkým neurózám (ulehčuje pochopení problémů, jež jsou v pozadí těchto poruch). Působí na štítnou žlázu, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje při migréně, blahodárně působí na oči. V podobě elixíru přináší úlevu od kožních problémů.

Olivín: náleží receptivní energii, elementu země a planetě Venuši. Přitahuje peníze, lásku a štěstí, používá se jako ochranný amulet. Tiší vztek a nervozitu, podporuje klidný spánek, odráží negativitu zpět k majiteli. Čistí srdeční čakru a solar plexus, odstraňuje staré pocity viny a lpění na minulosti. Podporuje rychlý duchovní růst. Pomáhá při odpuštění, potlačuje žárlivost a lítost. Pomáhá přijmout odpovědnost za vlastní život. Zamezuje letargii. Léčí problematické vztahy.

Léčebné užití: léčí brzlík, plíce, srdce, močový měchýř, slezinu, zrak, trávicí ústrojí a vředy. Uklidňuje, má regenerační účinek na tkáně. Působí na kůži. Posiluje metabolizmus, pomáhá při porodu. Mírní depresi. Čistí játra, je účinný po kousnutí hmyzem.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.
Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů a metabolismus, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Křišťál: Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Amazonit má obdivuhodnou filtrační schopnost. Na tělesné úrovni blokuje geopatogenní zóny pohlcuje vyzařovaní mikrovlnné trouby a mobilního telefonu. Měli bychom jej umístit mezi sebe a zdroj elektromagnetického záření.
Na duševní úrovni filtruje informace procházející mozkem a vzájemně je působením intuice kombinuje. Jedná se o mimořádně uklidňující kámen. Působí tišivě na mozek i nervový systém a dokáže propojit fyzické tělo s éterickým. Napomáhá zachování příznivého zdravotního stavu. Udržuje v rovnováze jak mužskou a ženskou energii, tak i jednotlivé roviny osobnosti. Na emocionální úrovni hojí amazonit citová traumata a pomáhá zmenšovat obavy a strach. Odstraňuje negativní energii a rozčilení.
V duchovní oblasti je elixír z amazonitu mimořádně prospěšný pro všechny roviny vědomí. Samotný kámen pomáhá při prožívání projevů univerzální všeobjímající lásky.
Léčebné využití: Amazonit uzdravuje a otevírá srdeční i krční čakru čímž napomáhá rozvíjet milostnou komunikaci. Otevírá rovněž třetí oko a zvyšuje intuici. Kámen rozptyluje negativní energii a uvolňuje bloky uvnitř nervového systému. Je prospěšný při léčbě osteoporózy, zubního kazu, nedostatku vápníku. Napomáhá udržovat v rovnováze metabolizmus narušený uvedenými problémy. Amazonit rovněž přináší úlevu v případě svalových křečí. Významnou vlastností je schopnost ochrany před zdravotními riziky vyplývajícími z používání mikrovlnné trouby a dalších zdrojů elektromagnetického smogu.
Umístění: Můžete ho přidržet nebo přiložit na postižené místo, případně jej nosit pro zajištění trvalé ochrany proti mikrovlnnému záření.

Howlit/magnezit: Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru. Pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, prevence proti srdečním chorobám. Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Fotografie je ilustrativní, jelikož je k prodeji více kusů. Kameny se můžou lišit velikostí a barevností, nikoli složením a jeho účinkem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.