cz

Orgonit prsten - Posílení imunity,uvádí tělo do rovnováhy

155,- Kč
10 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 20 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost oka je 1,7 cm. Prsten je nastavitelný.

Kameny použité v orgonitu:
tyrkenit, křišťál, sodalit, magnezit

Křišťál: krystal křišťálu, umístěný při výrobě uprostřed tělesa orgonitu zvyšuje transformační schopnost orgonitu minimálně dvakrát. Taky Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Tyrkenit (howlit): Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové jací skutečně jsou, uklidňuje city, činí nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozizu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Howlit modrý: je uklidňující kámen. Potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy. Uklidňuje rozbouřené city. Spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat. Vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci. Léčebné využití: udržuje rovnováhu vápníku v těle, udržuje dobrý stav zubů a kostí, působí proti nespavosti.

Howlit/magnezit: Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru. Pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, prevence proti srdečním chorobám. Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení

Sodalit: má mezi modrými kameny nejintenzivnější vibrace. Spojuje logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům vašeho života. Rozvíjí a zklidňuje mysl. Potlačuje duševní zmatek. Umožňuje přijímat nové informace, dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost, chrání před konflikty, zvyšuje sebevědomí. Léčebné využití: léčí potíže způsobené stresem, emocemi a strachem, posiluje nervový systém. Čistí lymfatický systém i jednotlivé orgány, udržuje v rovnováze metabolismus, posiluje imunitní systém. Snižuje horečku, krevní tlak a příznivě působí na hlasivky, krk a hrtan.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Fotografie je ilustrativní, jelikož je k prodeji více kusů. Kameny se můžou lišit velikostí a barevností, nikoli složením a jeho účinkem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.