cz

Orgonit přívěs - Harmonizace čaker a celého těla do rovnováhy

120,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 23 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Délka je 3,5 cm. Povrchová úprava lůžka je Ag
Dostanete ho zavěšený na lanku, aby vynikl na krku nebo řetízku - dle přání, standartně dle pocitu zasílám. Přívěs má druhou stranu s vadou, viz ilustrativní fotografie, proto nižší cena, nemá vliv na kvalitu orgonitové bižuterie, ten je naprosto v pořádku a poskytuje vše jak má, v míře jaké má.

Čakra: V těle každého člověka je 7 čaker, které mají za úkol proudění životodárné energie v těle. Těmito čakrami proudí vesmírná energie dovnitř a ven. Základní povinností každého člověka, by mělo být udržovat všech 7 sedm čaker vědomě v rovnováze a harmonii, jelikož jakákoliv nerovnováha má za následek onemocnění a to nejprve na úrovni neviditelné (astrální) až na posledy na úrovni fyzické v podobě nemocí.

1. čakra- kořenová, základní -MULADHARA - mezi konečníkem a genitáliemi
2. čakra-sexuální, sakrální - SVADHISTANA - v horní části kříže, na úrovni podbřišku
3. čakra- solární, pupeční - MANIPURA - dva prsty nad pupkem
4. čakra- srdeční - ANAHATA - uprostřed hrudi
5. čakra- krční - VIŠUDDHI - mezi krční jamkou a ohryzkem
6. čakra- čelní, třetí oko - prst nad kořenem nosu, ve středu mezi obočím
7. čakra- korunní - SAHASRÁRA - temeno hlavy, těsně nad hlavou

Kameny použité v orgonitu:
křišťál, růženín, ametyst, avanturín, olivín, tyrkenit, sodalit, granát, jaspis červený, karneol

Křišťál: Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Růženín: léčivý kámen, dodávající životní energii. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět a učí sebelásce. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční.

Ametyst: probouzí bdělost vyšší mysli, zasvěcuje do tajných věd a zesiluje vyšší duševní schopnosti. Je mostem mezi nebem a zemí, je symbolem proměny a transformace. „Pomáhá nám porozumět tajemství života, které nejsme schopni pojmout na rozumové úrovni. Ametyst potírá veškerou negativitu (hněv, závislosti, závidění apod.) a pomáhá nám zbavit se starých návyků. Působí proti bolestem fyzickým i duševním.

Avanturín: Patří k nejvšestrannějším a nejúčinnějším kamenům. Navazuje těsné spojení s přírodou a její energií, pomáhá nám vstřebat její harmonii, probudit naši duši a otevřít ji této prosté kráse. Ovlivňuje zejména centrum srdce, kde zklidňuje nadměrné emoce a dává tak našemu organismu pocit rovnováhy a uspokojení. Rozsévá tichou radost a klid. Stejně tak pomáhá i při kožních nemocích, které jsou ovlivněny nervozitou a nevyrovnaným duševním stavem.
Můžeme jej prakticky použít pro všechny poruchy jejichž původ je nejen duševní a citový, ale i fyzický. Udržuje v rovnováze naše pocity stejně jako náš vnitřní a vnější klid. Tibeťané jej užívali při léčbě krátkozrakosti. Dnešní prameny ho doporučují k terapii kožních chorob, nejčastěji je užíván v psychoterapii. Léčí se s ním zvláště ty psychosomatické choroby, kde je základní příčina potíží vázána na dětský věk do 7 let.
Uklidňuje srdeční zmatky, má vyrovnávací vliv na city. Pomáhá obnovit léčivou sílu organismu. Léčí kožní choroby nervového původu. Podporuje spojení s přírodou. Dodává vnitřní klid.
Říká se mu také sluneční kámen. Je třpytivý, většinou průhledný, zelené barvy. Povzbuzuje štěstěnu (zvláště tu finanční), pomáhá při očních potížích a onemocněních kůže. Ovlivňuje čakru sakrální, srdeční a solar-plexu.
Pomáhá při očních potížích a padání vlasů.

Olivín: náleží receptivní energii, elementu země a planetě Venuši. Přitahuje peníze, lásku a štěstí, používá se jako ochranný amulet. Tiší vztek a nervozitu, podporuje klidný spánek, odráží negativitu zpět k majiteli. Čistí srdeční čakru a solar plexus, odstraňuje staré pocity viny a lpění na minulosti. Podporuje rychlý duchovní růst. Pomáhá při odpuštění, potlačuje žárlivost a lítost. Pomáhá přijmout odpovědnost za vlastní život. Zamezuje letargii. Léčí problematické vztahy.

Léčebné užití: léčí brzlík, plíce, srdce, močový měchýř, slezinu, zrak, trávicí ústrojí a vředy. Uklidňuje, má regenerační účinek na tkáně. Působí na kůži. Posiluje metabolizmus, pomáhá při porodu. Mírní depresi. Čistí játra, je účinný po kousnutí hmyzem.

Tyrkenit (howlit): Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové jací skutečně jsou, uklidňuje city, činí nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozizu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Howlit modrý: je uklidňující kámen. Potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy. Uklidňuje rozbouřené city. Spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat. Vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci. Léčebné využití: udržuje rovnováhu vápníku v těle, udržuje dobrý stav zubů a kostí, působí proti nespavosti.

Sodalit: má mezi modrými kameny nejintenzivnější vibrace. Spojuje logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům vašeho života. Rozvíjí a zklidňuje mysl. Potlačuje duševní zmatek. Umožňuje přijímat nové informace, dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost, chrání před konflikty, zvyšuje sebevědomí. Léčebné využití: léčí potíže způsobené stresem, emocemi a strachem, posiluje nervový systém. Čistí lymfatický systém i jednotlivé orgány, udržuje v rovnováze metabolismus, posiluje imunitní systém. Snižuje horečku, krevní tlak a příznivě působí na hlasivky, krk a hrtan.

Granát: symbol lásky, je naladěn na srdeční energii, povzbuzuje sexualitu, pomáhá ovládat zlost, zejména tu vůči sobě, regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce. po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu. Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Jaspis: přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Červený jaspis má projektivní energii, přiřazen planetě Mars a náleží elementu ohně. Je ochranným kamenem, odráží negativitu zpět původci, uklidňuje rozbouřené city, uzemňuje energii, napravuje nepříznivé situace, pozvedává krásu a půvab, přináší zdraví a sílu, podněcuje základní čakru, snižuje horečky, čistí oběhový systém, játra, cévy, krev, odstraňuje bloky.

Karneol: Projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně. Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru. Předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

 

Fotografie je ilustrativní, jelikož je k prodeji více kusů. Kameny se můžou lišit velikostí a barevností, nikoli složením a jeho účinkem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.