cz

Orgonit - Očista duše, negativních energií a deprese

Orgonit - Očista duše, negativních energií a deprese
vyprodáno

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 35m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 4 x 6 cm.

Kameny použité v orgonitu:
hlavní je velký fluorit
ametyst, křišťál

Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni, posiluje naše myšlenky, potlačuje silné emoce, urovnává zoufalství, depresi či vztek. Zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, koncentraci, pomáhá při učení.

Uvolňuje negativitu a emoční blokády. Zpomaluje růst rakovinových nádorů. Je vhodný pro meditaci a ovlivňuje čelní čakru. Podporuje rozvoj našeho ducha takovým způsobem, že získá schopnost rozpoznávat nejvyšší pravdu a také ji odrážet, odtud jeho další název "kámen géniů". Pod jeho vlivem se stanou naše intuitivní vědomosti jasnými a pochopitelnými. 

Léčebné využití: zahání negativní energii a poruchy všeho druhu, čistí a odstraňuje a v těle vše, co není v pořádku, likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení, regeneruje kůži a sliznice, odstraňuje vrásky, působí na zuby a lze jej použít během stomatolog. zásahů, dále na kosti, artritidu, revmatismus, bolesti zad, zlepšuje funkčnost kloubů.

Křišťál: krystal křišťálu, umístěný při výrobě uprostřed tělesa orgonitu zvyšuje transformační schopnost orgonitu minimálně dvakrát. Taky Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Mírné vibrace ametystu uklidňují a navozují stav, v němž se rozplynou strach, starosti a zloba a duše se může otevřít vyššímu poznání. V jeho fialové barvě se spojuje rudý oheň životní síly, smyslů a činorodosti s modrým světlem čistoty ducha, klidu a nekonečna. Tak tvoří most mezi Zemí a Nebem a umožňuje přístup k novým dimenzím bytí a učí nás důvěřovat síle vesmíru. Pod vlivem ametystu přijímáme snadněji tajemství života, jež jsou samotným rozumem nepostižitelná. Je velmi vhodný pro duchovní meditace, podporuje spirituální kvality a ovlivňuje karmu. Tento kámen vyjasňuje vidění a sny a kromě toho i předpovědi do budoucna, napomáhá intuici a meditaci. Pročišťuje a bystří rozum. Má příznivý účinek na různé intoxikace. Omezuje účinky radioaktivního záření, podporuje imunitní systém. Lidé ve středověku věřili, že ochraňuje před opilstvím a opojením vůbec, pomáhá při cukrovce, padoucnici, usnadňuje porod. Zajišťuje harmonii v milostném životě. Podporuje intuici a meditaci. Zmírňuje úzkost, neurózy, v noci nás chrání před zlými sny. Má silné účinky, přináší zdraví. Pomáhá při bolestech hlavy, nespavosti, migréně, nemocech jater a střev, cukrovce.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.
Měděná pravotočivá spirála vespod podporuje přísun pozitivní energie.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.