cz

Orgonit - Jistota a zázemí

430,- Kč
10 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 48m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 5 x 5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
hlavní je velký selenit
tyrkenit, jaspis červený

Průsvitný selenit se vyznačuje velice jemnými vibracemi. Do mysli vnáší jas, otevírá korunní a vyšší korunní čakru. Umožňuje přístup k andělskému vědomí a duchovnímu průvodci. Čistý selenit nabízí spojení s vyšším světelným tělem a pomáhá je ukotvit v pozemských vibracích.
Selenit je klidný kámen udržující hluboký klid a mír. Výborně se hodí k meditaci nebo duchovní práci. Každý, kdo drží v ruce kus selenitu vydávající ryzí vibrace, je schopen telepatie. Nejryzejší průsvitný bílý selenit je obdařen nadpozemskými vlastnostmi. Uvádí se, že jeho domovem je oblast rozprostírající se kdesi mezi světlem a hmotou. Ačkoli je to kámen pocházející z dávnověku, jedná se o jeden z nejsilnějších krystalů, pokud jde o nové pozemské vibrace.

Selenit lze použít k vytvoření ochranné mřížky kolem domu a současně jím nastolit klid v prostoru, kam nemají zasahovat vnější vlivy. Můžeme ho položit do všech koutů v domě. Velký kus selenitu položený v domě vytvoří klidnou a mírumilovnou atmosféru. Selenitovou tyčinku lze užít k odstranění cizích entit z aury nebo při preventivním zákroku proti čemukoli cizorodému, co by chtělo ovlivnit mysl.

Kámen v sobě nese otisk všeho, co se kdy na světě událo. Selenit ale dosahuje i do dalších životů a velice dobře poslouží, chcete-li zjistit, jaký pokrok už jste udělali. Současně odhaluje plán, podle nějž se odehrává váš nynější život od chvíle, kdy jste opustili stav mezi životy. Vyjevuje všechny problémy, jejichž důsledky na vás dosud působí, a ukazuje, jak je nejlépe vyřešit. Lze jej použít k věštění budoucnosti z koule, případně abyste se ujistili, co přesně se odehrálo v minulosti.

V duševní rovině pomáhá selenit při vynášení soudů a schopnosti proniknout do jádra věcí. Mentálně nabízí uklidnění zmatků a napomáhá hlubšímu pohledu. Přináší porozumění dějům, jež se odehrávají v podvědomí. Dokáže rozptýlit a stabilizovat nevyzpytatelné city.

Tyrkenit (howlit): Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové jací skutečně jsou, uklidňuje city, činí nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozizu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Howlit modrý: je uklidňující kámen. Potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy. Uklidňuje rozbouřené city. Spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat. Vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci. Léčebné využití: udržuje rovnováhu vápníku v těle, udržuje dobrý stav zubů a kostí, působí proti nespavosti.

Červené jaspisy vyzařují oživující očistnou a ochrannou energii. Učí nás nezištnosti a skromnosti, trpělivosti a posilují naši dobrou vůli. Červený druh jaspisu posiluje a oživuje tělo. Vyrovnává vztah těla a duše a zlepšuje spojení s přírodou a se Zemí. Jaspis se doporučuje nosit při nedostatku železa nebo chudokrevnosti. Ochrana před závratěmi a zklamáním v lásce; podporuje chuť k jídlu. Červený jaspis podporuje první čakru - pocit jistoty a zázemí.

Léčebné použití: Užívá se při zastavení nejrůznějších krvácení, léčbě ženských chorob, problémech ledvin a močového měchýře, tvorby hemeroidů, zlepšuje funkci žaludku, střev a jater, pomáhá léčit dnu.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.
Měděná pravotočivá spirála vespod podporuje přísun pozitivní energie.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.