cz

Orgonit hmatka - trpělivost, klid, odvaha, pozitivní pohled na život

8 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 19 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 cm.

Je vhodný ke každodennímu nošení sebou, do kabelky, do kapsy, peněženky.... Dostanete ho v organzovém pytlíčku, kde ho můžete nosit.

Kameny použité v orgonitu:
karneol, tyrkenit

Tyrkenit/howlit modrý: se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen, přináší hluboký klid k meditaci a uvolnění, na třetím oku přináší vzpomínky na minulé životy. Působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud je způsobena příliš aktivní myslí. Přináší vzpomínky na sny a současné vyvolává nové sny a umožňuje hlubší pohled do nitra problémů

Napomáhá spojení s duchovními dimenzemi. S jeho pomocí lze naladit a připravit mysl, aby dokázala přijímat vyšší moudrost a byla schopna vhledu do nitra dění. Pomáhá ambicím - duchovním i hmotným - při jejich naplnění.

V duševní rovině učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy a uklidňuje rozbouřené city.

Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání.

Karneol: Projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně. Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru. Předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Skladem je více kusů, můžou se lištit vizuálně ve velikostech kamenů, nikoliv složením a účinkem

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.