cz

Náramek z chirurgické oceli – Pink

155,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
29,- Kč
119,- Kč

Popis

Náramek z chirurgické oceli – Pink. Řetízkový náramek, ručně vyrobený z chirurgické oceli zdobený přírodní říční perlou (8-9mm) s krásným leskem ve světle růžové barvě, v kvalitě A.Délka náramku je 16,5cm. Délku mohu upravit, nebo pokud chcete sestavit osobní náramek podle toho jakou vlastnost potřebujete podpořit, nebo naopak potlačit, podle léčebných účinků, nebo podle znamení, napište mi. V mé nabídce najdete i náušnice a řetízek (náhrdelník) do setu.

PERLY, Znamení: blíženci, rak, ryby, váhy, kozoroh - odráží úchvatnost a půvab ženy, symbolizují sebelásku v nejčistším slova smyslu. Učí nalézt svoji sebehodnotu, sebevědomí, lásku, pokoru a přijetí sebe samé. Perla značí podstatu, roli ženy, její jinové energie. Věří se, že přivolávají štěstí a zdraví a poskytují ochranu před negativní energií. Mají uklidňující a ztišující vliv, vyrovnávají karmu a posilují vztahy. Stejně tak udržují děti v bezpečí. Perly prý značí čistotu, štědrost, vyrovnanost a loajalitu, přebírají energii člověka, který je nosí. Potřebují kontakt s pokožkou, protože z ní pro sebe získávají vlhkost. Tím, že se otírají o kůži a oblečení, se leští. Ale pozor, aby se nedostaly do styku schemikáliemi. Sladkovodní perly bývají menší než mořské perly a vyznačují se 100% perletí, takže mají velmi kvalitní, přímo dokonalý lesk a jsou velmi odolné. Do průměru 2-15 mm rostou 2-7 let a nejčastěji na ně narazíte v odstínech bílé, levandulové a růžové.

Chirurgická ocel nejvyšší kvality na chirurgické implantáty, výrobu šperků- např. piercingové komponenty a všude tam, kde jsou vysoké nároky na kvalitu a čistotu materiálu, bez alergických účinků, nečerná a dobře drží tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.