cz

Kolekce léčivých mandal

10 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Mandala - přívěšek s grafickým motivem krásné mandaly, vytvořený s láskou, je zalitý do křišťálové čiré, tvrdé a vysoce lesklé pryskyřice. Nejen že bude dodávat energii, ale bude i krásně zdobit každou ženu

Velikost přívěšku je 2,5 cm, je zavěšený na lanku cca 45 cm dlouhém.

Mandala (sanskrt: मण्डल). Ačkoli toto slovo pochází z východu, samotná mandala je nadkulturním symbolem jednoty a rovnováhy vyskytující se ve všech dobách, kulturách i náboženstvích. Mandaly jsou staré jako lidstvo samo, což dokazuje i fakt, že nejstarší obrazce tohoto druhu se vyskytují už v paleolitu.

Mandala léčí. V mandalách se potkává barva (ženská energie) a tvar (mužská energie). To vše dohromady utváří harmonický celek nesoucí určitou energii, která působí na duši. Pokud tvoříme, nosíme nebo sledujeme pravidelné obrazce mandaly, duše se zklidňuje, vnitřní svět se uspořádává a dochází k léčení na všech úrovních. Harmonie vznikající se přenáší do nitra. (hojně využíváno v arteterapii). Proces může být podporován také "moudrostí", která je obsažena v jednoduchých obrazcích a která působí na nevědomé úrovni, a to i pokud nejsme s významem obeznámeni.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.