cz

Fredrigo - Fluorit + Náušnice ZDARMA

555,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
69,- Kč
150,- Kč

Popis

Autorský šperk - na začátku byl jen kámen, měď a cín...

- je vytvořen z polodrahokamu Fluorit, je zdobený drátkem, malovaný cínem, patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Náušnice zdarma.

Zavěšeno na černé kůži zakončené karabinkou o délce 45+5cm.

Rozměr přívěšku cca 4,7 x 4,7 cm.

Délka náušnic cca 2 cm bez háčku.

Fluorit

Barva: Čirý, modrý, žlutý, zelený, fialový, hnědý

Vzhled: Průsvitné krychle či osmistěny všech velikostí

Vlastnosti: Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pomůže rozeznat, kdy se ve vašem nitru snaží projevit cizí vlivy. Současně dokáže zastavit působení psychické manipulace a nevhodného duševního vlivu. Krystal fluoritu pročišťuje a stabilizuje auru. Pokud je správně umístěn, blokuje
geopatogenní zóny. Jestliže se použije k léčbě, zahání fluorit negativní energie a poruchy všeho druhu. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoli nesouladu v těle.

Fluorit uzemňuje a vstřebává duchovní energii. Díky jeho působení budete citlivější na vyšší duchovní realitu a můžete dosáhnout i rychlejšího duchovního procitnutí. Současně pomáhá soustředit mysl a spojit ji s univerzálním vědomím vesmíru. Jedná se o kámen, který dokáže zvládnout chaos a opětovně uvést do souladu tělesnou, citovou i duševní rovinu osobnosti.

V duševním životě pomáhá fluorit překonávat zafixované vzorce chování a jemně otevírat dveře do podvědomí. Z něj nechává vyplout na hladinu potlačované pocity, což umožňuje dospět k potřebnému rozhodnutí. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci a současně usnadňuje překonávání duševních problémů. Odstraňuje utkvělé představy. Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, pokud potřebujete jednat nestranně a objektivně

Fluorit také výborně pomáhá při učení: dokáže uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení.

Na citové úrovni má fluorit stabilizující účinek. Pomůže vám porozumět vlivu, jaký má mysl společně s city na tělo. Ve vztazích učí důležitosti rovnováhy. Na tělesné úrovni fluorit usnadňuje uchování harmonie a koordinace.

Léčebné využití: Fluorit je účinným prostředkem k léčbě, který si poradí s infekcemi a nejrůznějšími poruchami. Blahodárně působí na zuby, buňky i kosti a dokáže napravovat i poškození DNA. Účinně zasahuje proti virům, zejména v podobě elixíru. Fluorit dokáže regenerovat kůži a sliznice, zejména v dýchacích cestách. Přispívá k hojení vředů a ran. Blahodárně účinkuje při nachlazení, rýmě a zánětech dutin. Zlepšuje fungování kloubů. Přináší úlevu při artritidě, revmatizmu a bolestech zad. Pokud se jím pohybuje po těle směrem k srdci, ulevuje od bolesti. Pomáhá rovněž při bolestech spojených s chorobami nervového systému. Léčí kůži, z níž odstraňuje skvrny a vrásky. Lze jej použít během stomatologických zásahů.
Fluorit přispívá k obnově sexuální rozkoše.

Umístění: Noste v ušním lalůčku nebo položte kdekoli v místech, kde pobýváte. Fluorit odstraňuje negativní energii a poruchy. Po každém použití je nutné ho očistit. Položte jej na počítač nebo mezi sebe a zdroj elektromagnetického smogu. Rozprašte trochu drahokamové esence do prostoru kolem sebe. Drobné hladké kousky, které lze mnout v dlaních, pomáhají k uklidnění.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.