cz

Energetický náramek – zesilovač pozitivní energie

185,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
29,- Kč
119,- Kč

Popis

Energetický náramek – zesilovač pozitivní energie. Náramek je vyrobený z jaspisu cherry (6 a 8mm), křišťálu matného (6mm) a čirého (6 a 4mm), doplněný ručně vyrobenými ozdobami a přívěskem z chirurgické oceli zdobeným kuličkou křišťálu. Je navlečený na elastickém vlákně (0,8mm). Délka náramku je 17cm.Délku mohu upravit, nebo pokud chcete sestavit osobní náramek podle toho jakou vlastnost potřebujete podpořit, nebo naopak potlačit, podle léčebných účinků, nebo podle znamení.Také mohu vyrobit další šperk do setu, napište mi.

JASPIS, Znamení: býk, panna, kozoroh - dodává jemné podněty, uzemní energii a napraví nepříjemné situace, jelikož navozuje porozumění, toleranci v rámci mezilidských a partnerských vztahů. Jaspis přivádí pozitivní energii a umožňuje tak lidem cítit se lépe, protože dokáže identifikovat problémy dříve než nastanou.Obecně pomáhá přežít i frustrující situace a posiluje naději na příznivý výsledek. Likviduje pesimismus, starosti a těžké sny. Udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny. Zvyšuje chuť k životu. Především působí příznivě na složení a oběh krve, zastavuje krvácení a pomáhá zacelovat rány. Usnadňuje menstruaci. Posiluje imunitní systém a před onemocněním chrání játra, žaludek, slinivku břišní a slezinu. Aktivuje potenci, zvyšuje plodnost a ochraňuje pohlavní orgány. Očišťuje celý organismus a posiluje naši vůli při dietě.

KŘIŠŤÁL, Znamení: lev, kozoroh, vodnář – kámen kamenů - Působí harmonicky na všechny emoce.Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním, podporuje jejich účinky a může se použít jako náhrada za kterýkoliv jiný kámen.
Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Chirurgická ocel nejvyšší kvality na chirurgické implantáty, výrobu šperků- např. piercingové komponenty a všude tam, kde jsou vysoké nároky na kvalitu a čistotu materiálu, bez alergických účinků, nečerná a dobře drží tvar.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.