cz

Energetický náramek- Jaspis a Citrín

279,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Obrázkový jaspis je kámen Země, uvědomění podstaty: člověk vzešel z Matky Země a měl by si jí náležitě vážit. Obrázkový jaspis podněcuje návrat k rolnickým kořenům a vyvolává ekologické smýšlení. Je to kámen nových začátků, posiluje vůli a soustředění v dosahování cílů. Stejně jako ostatní jaspisy se využívá také při rituálech plodnosti a naplnění sexuální touhy. Podporuje v asertivitě a čestném jednání, noste jej na jednání na úřadech. Pohlcuje negativní energie, pomáhá zbavit se zlozvyků, jako je kouření, očišťuje.

Citrín je kamenem prosperity, úspěchu, růstu a bohatství, odedávna jej kupci a obchodníci nosili jako talisman přitahující hojnost. Nese v sobě sílu Slunce, ale lépe jej dobíjet v měsíčním světle, protože na denním světle bledne. Čistí a harmonizuje čakry, rozvíjí intuici. Odráží negativní energie, navozuje pohodu až euforii. Silný kámen, který dokáže dobít energii při vyčerpání organizmu. Citrín pomáhá ke snazšímu vyjadřování, povzbuzuje mysl.

Čakra: zemská

Element: Země

Využití: imunita, ledviny, játra, kůže, sexualita, plodnost, očista, krev, buňky, nohy, deprese, dobíjení energie, zrak, žlučník, játra, alergie, pleť, chronický únavový syndrom, trávicí trakt, ledviny, močové cesty, štítná žláza,

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Blíženci, Býk, Lev, Pana, Rak,Váhy

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: na denním světle, ne na přímém slunci, položený na zemi, hlíně či písku

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.