cz

Energetický náramek- Howlit a Karneol

299,- Kč
3 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Karneol zahřívá končetiny a uvádí metabolizmus do rovnováhy. Povzbuzuje k činům, zvyšuje sebevědomí. Čistí čakru solar plexu, jejíž rovnováha je důležitá pro mezilidské vztahy. Odvrací hněv a další nízké energie - závist, lítost, vinu, pocit zbytečnosti a marnosti, a přináší do života energii a vitalitu. Karneol dokáže očišťovat jiné kameny, tedy chcete-li jej používat k léčbě.

Howlit je kámen vhodný pro meditování, přináší potřebný klid a soustředění, oproštění od nepodstaných myšlenek. Pomáhá rozvoji mozku a konstruktivnímu myšlení, je vhodný pro studium a sebezdokonalovaní. Svého majitele zbavuje stresu, podporuje asertivitu. Je vhodný na různá jednání, pomáhá nenásilně prosadit vlastní myšlenky, přináší na jazyk ty správné argumenty. Pomáhá dětem zbavit se strachu ze tmy a přináší hluboký a klidný spánek.

Využití: mozek, paměť, kosti, zuby, nehty, vlasy, vstřebávání hořčíku, nervy, deprese, vysoký cholesterol, sexualita, libido, plodnost, snadný porod, menopauza, krev, ledviny, PMS, krevní oběh, slinivka, cukrovka, zažívání, žaludek, játra, sleziny, nervový systém, syndrom vyhoření

Znamení zvěrokruhu: Panna, Váhy, Vodnář, Lev, Beran, Rak, Panna

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: v měsíčním světle, na slunci karneol bledne

Do objednávky prosím napište obvod zápěstí.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.