cz

Energetický náramek- Hematit, Onyx

290,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Hematit neboli krevel je spojován s krví, snižuje tlak, mírní rychlý srdeční puls, podporuje tvrobu krvinek. Také se nazývá kamenem právníků, používá se jako talisman při soudních jednání či při řešení sporů, odvrací nespravedlnost. Zlepšuje paměť, pomáhá osobnímu duchovnímu pokroku a k soustředění se na daný úkol. Pomáhá se zbavit nejrůznějších závislostí. Hematit ochraňuje auru a odstraňuje negativní emoce jako zášť, hněv, křivda, zloba.

Onyx je kamenem trpělivosti a učení. Je skvělým pomocníkem proti prokrastinaci, chorobnému odkládání povinností na později a pomáhá k utváření vlastní cesty ke štěstí. Používá se také při cvičení zvířat či učení s dětmi, přináší trpělivost na obou stranách. Na duchovní úrovni je onyx pamětí a využívá se k hojení hlubokých citových ran, vyrovnává energie jin a jang.

Čakra: zemská

Element: Země

Využití: imunita, ledviny, játra, kůže, sexualita, plodnost, očista, krev, buňky, krev, krevní oběh, křeče v nohou, ukládání a vstřebávání železa, bolest svalů, zuby, kosti, kostní dřeň, žlázy, prostata, nervy, ledviny

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Beran

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: v dennním světle položte na zem, aby čerpal její sílu

Hematit s povrchovou úpavou.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.