cz

Energetický náramek- Amazonit, Ametyst, Jadeit

280,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Amazonit je kámen odvahy, napomáhá soustředění a dosažení stanovených cílů díky píli a pevné vůli. Je to také uklidňující kámen, zlepšuje intuici a vhled. Používá se k rituálům ovlivňujícím počasí a je kamenem zahradníků či lidí spojených se zemědělstvím. Amazonit pohlcuje elektromagnetický smog, uložte jej do blízkosti počítače, mobilu či televize.

Ametyst je základním léčitelským kamenem, je to kámen ochránce, brání před psychickými útoky, očišťuje tělo i mysl. Odedávna se používal jako amulet proti opilosti, pomáhá skoncovat se závislostmi všeho druhu. Uspořádává myšlenky a přináší poznání, co je pro nás skutečně důležité. Zlepšuje paměť, pomáhá k dosažení vytyčených cílů v klidu a bez stresu. Jako všechny fialové kamínky je vhodný pro meditaci, rozvíjí emocionální inteligenci. V noci si dejte ametyst pod polštář pro klidný spánek a příjemné sny. Tento kámen pomáhá dětem zbavit se strachu ze tmy. Noste talisman či šperk z ametystu jako psychickou obranu proti nepříjemným lidem, pomáhá při citových bolestech.

Jadeit je známý především jako kámen ledvin, čistí vylučovací systém, pomáhá správnému proudění tekutin v těle a odstraňuje z těla škodlivé látky.
Účinně odráží negativní energie zpět k původci, podporuje filantropii, pomáhá dospět k odpuštění.
Usnadňuje urovnání neshod v rodině a přináší štěstí, mír a přátelství. Jadeit uklidňuje nervový systém, pomáhá tlumit nežádoucí vášně.
Noste jadeit jako ochranu před nevraživým kolegou či nadřízeným.

Čakra: srdeční, třetí oko

Element: Vzduch

Využití: štítná žláza, krk,metabolizmus, svaly, nervy, zuby, páteř, metabolizmus, nespavost, noční můry, kůže, bolesti hlavy, ledviny, kostra, klouby, plodnost, při porodu, bolesti zad, svalů

Umístění: na kůži podle potřeby, položit do blízkosti zdroje elektrosmogu

Znamení zvěrokruhu: Panna, Vodnář, Ryby, Beran, Rak, Váhy

Čištění: vodou

Dobíjení: v měsíčním světle

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.