cz

Dárková sada fialková - poklad očistný + pečující o obličej + pečující o rty

370,- Kč
2 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč

Popis

Baleno v kartonové krabičce o rozměrech 15x9,5x3,5cm. Na vnitřní straně víka krabičky jsou vypsány informace o vyrobcích.

 

Krásná jarní vůně fialek, které sbírám při procházkách v lese.

 

Poklad očistný: 3 v 1 na obličej, tělo i vlasy; vyroben metodou za studena, saponifikací tuků při teplotě max. 40°C. Do takto přichystané hmoty jsou přidány nezmýdelněné tuky a drcené fialky. Hotový poklad dozrával po dobu minimálně 3 měsíců.

Obsažené tuky pečují o pokožku a vyživují ji.

Jemně pěnivý, vhodný i na péči o obličej a vlasy. Ne všem lidem takováto péče o vlasy vyhovuje. Může trvat delší dobu, než si pokožka hlavy na jiný způsob mytí zvykne.

Váha: cca 55g

Složení: olivový olej LZS, kokosový olej LZS, bambucké máslo surové, destilovaná voda, NaOH, vonný olej Violka, květy fialky

 

Poklad pečující o obličej: díky vyšlehání má příjemnou lehce roztíratelnou konzistenci; vyživuje a zvláčňuje pleť, dodává jí potřebné vitamíny; vitamín E zmírňuje projevy stárnutí.

Obsahuje pouze tuky, je tedy vhodné jej nanášet na vlhkou pokožku, ve které tuto vlhkost "uzamyká". Z vlastní zkušenosti mám pocit, že po nanesení na vlhkou pokožku se navíc rychleji vstřebává a tolik nemastí.

Váha netto: cca 30g

Složení: bambucké máslo surové, makový olej LZS, mandlový olej LZS, jojobový olej LZS, arganový olej LZS, vonný olej Violka, vitamín E

 

Poklad pečující o rty: obsažené tuky vyživují a zvláčňují rty, makový olej je navíc zanechá jemné a hebké. Vosk napomáhá hojení drobných poranění a urychluje regeneraci, vitamín E zmírňuje projevy stárnutí.

Váha netto: cca 12g

Složení: včelí vosk, bambucké máslo surové, kokosový olej LZS, makový olej LZS, mandlový olej LZS, vonný olej Violka, vitamín E

 

 

Testováno na lidech :-) - všechny mé výrobky používám já i mí blízcí.

  

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.