cz

Aida - Růženín + Ametyst...

363,- Kč
2 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
69,- Kč
150,- Kč

Popis

Tato vlasová spona je zhotovena z polodrahokamů růženín+ametyst.

Rozměr 2,5 x 8,5 cm. Velikost francouzské mechaniky 8 cm.

Spojovací materiál - postříbřený drátek.

Je možno do kompletu dokoupit ametystové náušničky:

http://www.fler.cz/zbozi/ametystove-nausnicky-1423886

Vlastnosti kamenu a jeho použití:

RŮŽENÍN

v nás probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Pomáhá nesmělým milencům projevit své dosud ukrývané pocity. Růženín prohlubuje i vnímavost našich smyslů k umění, zejména hudbě, oživuje v nás fantazii, bohatou inspiraci a tvořivého ducha.

Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru.

Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než právě růženín. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohu ve svém bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

Léčebné využití: Růženín reguluje srdeční rytmus a pomáhá v nespavosti, zejména je-li příčinou zjitřené citové rozpoložení. Dále pomáhá při léčení nemocí pohlavních orgánů, u žen i mužů, a nepolodosti. Vydatnou pomocí je i při krevních onemocněních, jako je anémie a leukémie.

Vnitřeně užívaná růženínová voda neutralizuje jedy, které svými myšlenkami, jednáním a špatnou životosprávou v sobě denně hromadíme. Povrchově léčí kožní záněty. Všeobecně se doporučuje umístit větší kus růženínu jednak v blízkosti přístrojů, které produkují elektromagnetické záření, jako je televize a počítač. Dále se doporučuje pro zdravý nerušený spánek umístit spolu s růženínem nedaleko lůžka i černý turmalín a křišťál.

Znamení zvěrokruhu: Býk a Váhy.

Očista: U kamenů pro léčení provádíme očistu vodou po každém použití, u kamenů do bytových prostor jednou týdně. Nabíjíme jej na nepřímém slunci. Oživující energii v nich můžeme ještě čas od času podpořit, přechováme-li je na drůze křišťálu nebo ametystu.

Ametyst:
Pro svoje zabarvení je ametyst velmi oblíbeným kamenem. Již ve středověku se věřilo, že očišťoval duši a byl považován za kámen cudnosti a zdrženlivosti. Proto je jako hlavní kámen zasazen do biskupského prstenu. V dnešní době nás pomáhá vymanit z materialistických vlivů a nabízí nám pohled do budoucnosti, očistu ducha a inspiraci. Pomáhá nám se vypořádat se stresovými situacemi - přiložením na čelo nebo jen pouhým podržením v dlani. Tyto velmi citlivé kameny lze užít k nalezení a neutralizaci geopatogenních vlivů, které vychází ze země a lidé na ně reagují ztrátou energií a všeobecnou únavou. V těchto případech je lépe vyhledat odborníka a spolu s ním tyto zóny vyhledat pomocí kyvadla či proutku.
Síla kamenu:
meditace, symbol proměny, duchovní čistota, most mezi nebem a zemí, oduševnění, intuice, denní vize, vnitřní čistota, cudnost, zdrženlivost, pohora, sebeobětování, zdravotní pomoc při nervových bolestech a chorobách a bolestech hlavy, problémech plic zejména z nachlazení
Kameny ve znamení:
Vodnář, Beran, Kozoroh, Ryby
Zvláště u vodnářů pomáhá ametyst překonat svá zarputilá přesvědčení a otevřít svoji mysl novým nápadům.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.