cz
Zvířátkové vánoční dárky. Cože? Vy nekupujete vašim zvířátkům vánoční dárky?

26.11.2017 | Janine.w

Když moje dcery odrostly dupačkám a dostaly trochu rozumu, pořídili jsme pro ně první zvířátko, křečka. No myslím, že takhle to většinou začíná. Tehdá jsme bydleli ve dvoupokojáku a co tam chcete krom dvou dětí ještě nacpat, žejo :)

Když začaly chodit do školy, uslyšeli jsme to, čeho jsme se obávali: mamííí, tatííí, my chceme psaaa. A je to tady! Na řadu přišel internet - něco malého, nelínajícího, hodného... byla z toho naše milovaná Ejminka, pudlička trpasličí, úžasná holka, která s námi pobyla přes 10let a dala nám tolik lásky, že se to ani popsat nedá...

A tehdy také začaly naše vánoční zvířátkové dárky. Museli jsme pro Ejminku a naše kočky, které k nám přišly časem, koupit malý umělý vánoční stromeček a pod něj se dávaly zvířátkové dárky. Dodnes se usmívám nad vzpomínkami, jak Ejminka stromeček hlídala, když chtěly kočky svoje dárky zkonzumovat ještě než přišel jejich čas anebo si pohrát s gumovými srandami, které čekaly na rozbalení po štědrovečerní večeři, kterou samozřejmě taky dostali, jen to nebyl kapr s bramborovým salátem :-D. Bylo to nádherné období, radost našich holek a k tomu ještě radost zvířat, že ani na ně jsme nezapomněli.

A abychom u těch zvířátek zůstali, už dlouho si pohrávám s takovou myšlenkou. Mimo jiné vyrábím drátované lapače snů, tak co takhle udělat nějaké i pro kočenky a pejsky. Jiatě, ty kočičí je potřeba přece jen zavěsit trošku výš :)

A první vlaštovky jsou na světě. Ale je to jen začátek, přijdou na řadu další, třeba i podle vašeho přání. Proč ne, proč by i ty naše kočky a psi nemohli spát s nějakou ochranou, jako my dvounoháci. I oni mají někdy špatné sny a co bychom pro naše miláčky čtyřnohé neudělali.

A jak jste na tom vy? Máte nějaké zvířecí lásky doma, nebo o nich teprve uvažujete? A co vánoce? Nezapomínáte na ně?

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele trumpetka 31.12.2017 10:03:57

Usmívající se