cz
Tričkosoutěž s Aptákem- VYHODNOCENÍ

9.2.2015 | Apták

Všem Vám chceme moc poděkovat za zaslané fotky a milé maily a rádi bychom ukázali všechny soutěžní příspěvky všem, co sledují Aptákovské blogy, kupují si Aladine tiskátka a fandí Potvoru. Není tu místo na všechny fotky, co jste nám poslali, proto si Apták dovolil udělat výběr Usmívající se.

1. paní Mendlová s několika krásnými příspěvky, které doladila i se zadními díly. Do tvoření zapojila i své dva syny - Matese a Míšu. Všude mají razítka a šablonky Aladine, což je vůbec super :-).

 

2. paní Věrka alias Veselá Lama, která sice nemalovala, ale vytvořila krásnou stříbrnou kabelku ke své plesové róbě.

 

3. paní Nevřivová s půvabnou usměvavou modelkou poslala čtyři soutěžní modely. Také nás moc potěšila, že kouzlila s razítky a šablonkami Aladine.

 

4. paní Mojžíšová má zase doma roztomilého modela, moc mu to sluší! Obdivujeme super nápad s úpravou riflí, vypadají perfektně. Stavební stroje Hugovi moooc sluší!

 

5. paní Zielinská, která měla zdatné pomocníky a je z fotek vidět, jak si to tiskání a malování spolu všichni užili! Vločky jsou kouzelné a dětem moc sluší.

 

6. paní Matlochová namalovaný model doplnila vlastnoručně plstěnou taškou a doladila celou modelku do detailu. A jeden její model je hezčí než druhý... speciální pochvalu udělujeme za použití maličkých razítek "Safari", která je obtížná výtvarně využít pro textil.

 

6. paní Mária Timková poslala asi nejvíce fotek, má krásný osobitý styl malování a i sladění do celkového modelu splnila na jedničku s hvězdičkou. Na takovou kabelku musí být každý majitel patřičně pyšný.

 

Jak vidíte, nebylo to jednoduché, ale nedalo se nic dělat, museli jsme vybrat vítěze. Porota zasedala v tomto složení: Martina Linková za společnost Aladine, Potvora Fintivá za společnost Potvor.cz a Apták osobně. Absolutním vítězem se po našem hlasování stala paní Matlochová, která prošla tzv. beze ztráty bodu.

GRATULUJEME!

Těsně za ní ale zůstaly další dvě soutěžící, proto jsme se rozhodli udělit nakonec ceny tři. Takže na pomyslném druhém a třetím místě jsou spolu paní Mojžíšová a paní Timková.

Všechny tři obdrží poukaz na odběr jednoho malovaného trika od Aptáka, který lze čerpat do konce roku 2015. Podrobnosti zašleme poštou.

Ještě jednou všem zúčastněným moc děkujeme, máme radost, že jste se s námi podělili o své tvoření, děkujeme za Vaši inspiraci.

Váš Apták Smějící se

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.