cz
NÁVOD, JAK ZAPNOUT NÁRAMEK S KARABINKOUT.

15.5.2016 | aiv

NÁVOD, JAK ZAPNOUT NÁRAMEK S KARABINKOUT.Často od žen slýchávám, že nemají rády náramky. Když se zeptám proč, řeknou, že je nedokážou samy na ruce zapnout, což o to, u amerického zapínání je to lehčí, to se jen provleče tyčinka kroužekm, ale u karabinek je to horší.

Já vyrábím náramky pouze s karabinkami, neboť magnetickému nebo americkému zapínání moc nevěřím a navíc se nedá použít u náramku s prodlužovacím řetízkem.

Jak tedy na to - popis pro ty, kterým nestačí obrázek :-):
1. VARIANTA
- Natáhnu si na zápěstí klasickou barevnou gumičku z drogerie.
- Zápěstí mám položené na stole - zvednu jen, když obtáčím kolem zápěstí náramek.
-. Pod gumičku si zasunu kousek náramku tak, aby na straně B zůstal těsně u gumičky kroužek (popř. prodlužovací řetízek), do kterého budu zapínat karabinku.
zhrnutí: Na straně A je tedy vlnovka z náramku(prodl. řetízku) a na straně B je zbytek řetízku obtočeného kolem zápěstí, kroužek a karabinka.
-. Když mám takto zpevněný náramek, mohu zapnout karabinku do kroužku, protože je těsně u gumičky zafixován (navíc náramek je zafixován tím že mám zápěstí položené na stole)
- Pak už jen stáhnout z ruky gumičku a náramek je pěkně zapnutý na ruce.

2. VARIANATA:
Nejde-li Vám udělat vlnovku z náramku, stačí kroužek prostrčit gumičkou jen z jedné strany a zapnout. U této varianty je však špatné to, že gumičku musíte prostříhnout a tudíž je gumička na vyhození. Ale také se dá, když náramek nenosíte často.

 

Ze začátku to asi půjde trochu ztuha, ale zkuste si to 5x zapnout, a pak už to půjde snadno.

aiv:-)

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.