cz
Miluji klíčenky nejen na klíče, a proč? Tady je odpověď!

13.6.2018 | Peťula16

Miluji přívěšky na klíče, na kabelku, batoh, doma na ozdobu nebo kamkoliv jinam. A proč se ptáte?

Protože se většinou jedná o drobnosti, které můžete dát opravdu komukoliv a jejich využití je široké (jak jsem zmiňovala hned na úvod). Já osobně tyto drobné dárky dávám všem - nejvíce se mi osvědčili andělíčkové nebo jak tomu někdo taky říká, víly. Jsou roztomilé a mají nějakou citovou hodnotu. S láskou darovaný vyvolává pocit štěstí a to je důvod proč se dárky dávají.

A komu dárek darovat?

Ideální dárek pro děti, pro paní učitelky, do práce pro kolegyně a kolegy, paní doktorce, ženě, muži, dětem nebo vašim známým. A hlavně těm, co nechtějí dárky ale jen peníze. Když přidáte k obálce s penězi i andělíčka, potěší to obdarovaného dvojnásobně. Je to malý dárek, který nikoho neurazí.

A kam s takovým přívěškem/klíčenkou?

Můžete ho dát kamkoliv chcete, na místo kde se vejde. Pověsit se dají na klíče, na kabelku, do auta, na batoh, na zip na bundu, na penál nebo zavěsit jen doma na hřebík. Záleží jen na vás kam si uložíte drobnost, při které pokaždé když se na ni podíváte, se usmějete a vzpomenete si na toho kdo vám jej dal nebo na to když jste si sami udělali radost.

A cena?

Cena je nízká protože i náklady na takové přívěšky nejsou nikterak vysoké. Proto je to vhodný drobný dárek. Při internetovém prodeji je lepší kvůli dopravě si jich objednat více, doma se vám neztrací a pro stýčka příhodu se hodí.

A nakonec detaily...

Pokud ale narazíte na nějaký přívěšek který se vám líbí ale chtěli byste změnit třeba barvu, velikost či způsob zavěšení (na karabinku, na šňůrku, na háček...) stačí danému prodejci napsat a ten vám určitě rád vyhoví. Také i já nebízím přívěšky na míru, to pak takový dárek je opravdu osobnější. Mrkající

 

I u mě v obchůdku najdete široký výběr přívěšků, protože jak jsem  již psala MILUJI PŘÍVĚŠKYUsmívající se

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.