cz
Kalendářů není nikdy dost

21.11.2020 | LeDa s labutí

I v době elektronické, kdy máme kalendář v mobilu a můžeme do něj zadávat úkoly, není nad klasický papírový diář, nebo stolní kalendář, který si postavíme na psací stůl, kde ho máme stále na očích. Pokud si chceme zútulnit domov, není nic snadnějšího než nástěnný kalendář. Pověsíme si ho na zeď a každý měsíc se těšíme, jak otočíme list, a objeví se další obrázek, který nás bude daný měsíc provázet. Je to vlastně taková malá galerie. Dvanáct obrázků v jednom. Zároveň je to vkusný dárek, kterým nikoho neurazíme, pokud neznáme velikost oblečení nebo jeho oblíbenou barvu.
Během roku byly mými nejoblíbenějšími modelkami květiny. Koupené na trhu, utržené na zahrádce nebo na louce. Je radost je malovat a pokusit se zachytit jejich pomíjivou krásu. Jak se mi to podařilo, můžete posoudit v mém novém květinovém kalendáři, do kterého jsem vybrala to nejlepší, co se v mé akvarelové zahrádce urodilo. Akvarel je technikou, která vychází z náhody docílené pomocí vody na papíru, podobně jako květiny rostou z vody a půdy.
Až obrátíte poslední list prosince 2021, můžete si nejoblíbenější květiny zarámovat a pověsit jako obrázek do bytu trvale. Nabízím Vám tak dvanáct kvalitních reprodukcí mých obrazů.
A to nejlepší nakonec. K nákupu výrobků v mém obchůdku LeDa s labutí v hodnotě min. 1.000,- Kč dostanete kalendář Akvarelové květiny 2021 jako dárek.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.