cz

Z rodonitu a lávy..klid,rovnováha,ochraňuje

179,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Náramek je vyroben z přírodních korálků černorůžového rodonitu a lávy. Láva je přírodní pórovité sklo a jedná se o jediný minerál, který dokáže plavat na hladině vody. Korálky z ní jsou tedy velmi lehké a mají drsný, matný povrch.

Dále jsem použila bižuterní rondelky stříbrné barvy s čirými kamínky.

Velikost korálků je 8 mm.

Korálky jsou naprosto přírodní bez jakéhokoliv dobarvování.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

O lávových kamenech je známo, že jsou velmi prospěšné lidskému organismu. Jejich účinek má posilující vliv na celé naše tělo. Lávové kameny napomáhájí správné cirkulaci krve, pomáhají uvolnit unavenou mysl a navozují úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.

Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Je zasvěcený léčení a uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci.

RODONIT:

Užití: klid, jistota, rovnováha, láska

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Mars a elementu ohně.
Přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, uzemňuje energii, odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, vytváří vědomí nezištné lásky sami k sobě, pomáhá odradit od pomsty, budovat důvěru, zůstat v klidu ve stresových situacích, vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků, vyvažuje tělesnou a duševní energii, svému majiteli pomáhá dosáhnout nejvyššího možného potenciálu. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry.

Léčebné využití: léčí záněty kloubů, artritidu, imunitní systém, žaludeční nemoci, vředy, roztroušenou sklerózu, hojí rány, včetně štípnutí hmyzem, potlačuje křeče, zvyšuje plodnost.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.