cz

Z rodonitu a kafrového dřeva..klid, láska

185,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Náramek je vyroben z přírodních korálků z rodonitu.

Dále jsem použila korálky z pravého kafrového dřeva. Extrakt z kafrovníku se používá při výrobě kafrových mastí. Kafrové dřevo, ze kterého jsou korálky vyrobeny, patří mezi vzácné tvrdé dřeviny. Kafrovník je strom, který se přirozeně vyskytuje v zemích jihovýchodní Asie. Korálky jsou přírodní, bez jakéhokoliv dobarvování.

Bižuterní rondelky stříbrné barvy s čirými kamínky.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17,5 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

RODONIT:

Užití: klid, jistota, rovnováha, láska

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Mars a elementu ohně.
Přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, uzemňuje energii, odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, vytváří vědomí nezištné lásky sami k sobě, pomáhá odradit od pomsty, budovat důvěru, zůstat v klidu ve stresových situacích, vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků, vyvažuje tělesnou a duševní energii, svému majiteli pomáhá dosáhnout nejvyššího možného potenciálu. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry.

Léčebné využití: léčí záněty kloubů, artritidu, imunitní systém, žaludeční nemoci, vředy, roztroušenou sklerózu, hojí rány, včetně štípnutí hmyzem, potlačuje křeče, zvyšuje plodnost.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.