cz

Z dZi achátu, růženínu a nefritu..ochraňuje

185,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Náramek je vyroben z korálků z přírodního achátu, speciálně upraveného do tzv. dZi stylu ( korálky s pozitivní spirituální symbolikou, která slouží jako silný osobní ochranný amulet ).

Dále jsem použila korálky růženínu a malajského nefritu.

Rondelky z chirurgické oceli s čirými kamínky.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

Achát:

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Růženín:

Jako kámen lásky, něhy a smyslnosti je růženín silným afrodiziakem, protože stimuluje smyslnost a sexuální fantazii. Růženín je však také skvělým kamenem pro pokojný spánek, který chrání před nočními můrami. Pomáhá také dětem, aby se nebáli tmy. Růženín je uklidňující drahokam, vynikající pro použití při traumatu nebo krizi. Posiluje empatii, citlivost a pomáhá při důležitých změnách. Je to také skvělý pomocník pro uklidnění smutku či žalu.

Růženín lze použít ke zklidnění popálenin a při léčbě puchýřů. Může pomoci také při snížení výskytu nevzhledných jizev. Jako elixír pomůže vyčistit pleť, redukovat vrásky a podporovat regeneraci pokožky. Růženín stimuluje správnou funkci srdce a oběhového systému. Pomáhá při zmírňování napětí a stresu, při pocitu bušení srdce nebo pro stabilizaci nepravidelného srdečního rytmu. Má ochranný vliv na pohlavní orgány ( především na poruchy
spojené s plodností ). Je ideální pro předčasně narozené kojence a malé děti se srdeční slabostí.

Měkké růžové vyzařování růženínu uklidňuje a hojí všechny rány srdce. Rozpouští bolesti, starosti, obavy a potlačuje zášť. Podporuje schopnost dávat a přijímat lásku a svému majiteli navodí pocit pohodlí a vnitřního klidu. Růženín je také kamenem pro ty, kteří nemohou zažít radost ze života, protože nikdy nepoznali lásku. Tento kámen je léčitel těchto vnitřních negativních pocitů a ran a pomůže vám přeprogramovat srdce, aby se stalo zdrojem nekonečné lásky a pohody. Teprve poté, co se naučíte dávat lásku sobě, je možné opravdu milovat druhé.

Růženín je ženským kamenem a jedním ze symbolů Velké Matky. Nejen že aktivuje lidskou srdeční čakru, ale také spojuje se Srdcem Země a Srdcem Vesmíru. Jeho vibrace mohou proniknout až na buněčnou úroveň a přeprogramovat buňky pro radost a dlouhou životnost. To podporuje potlačení hněvu, zášti, strachu a podezřívavosti. Přináší tak pocit zhojení a znovuzrození naděje a víry ve shovívavost vesmíru.

Nefrit ( jadeit ):

přitahuje lásku a finanční stabilitu. To je způsobeno tím, že dodává pozitivní energii a vřelý vztah k ostatním i k sobě samému a vedle toho rozvíjí prosperující energii, která pomáhá při obchodních jednáních. I když podněcuje získávání peněz, rozvíjí zároveň skromnost a odstraňuje rozhazovačnost. Jadeit působí na životní vitalitu a má sílu prodlužovat život.

Dodává moudrost, harmonii, štěstí a přátelství. Dokáže ochránit před neštěstím, nehodami a vytváří ochranou bariéru, která pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Tiší podrážděnost a rozbouřené emoce. Uklidňuje mysl a působí na celkovou vyrovnanost. Jadeit je krystal, který umožňuje dojít k vnitřní rovnováze a tak dokázat odpustit a povznést se nad nepříjemné události, které se staly v minulosti. Učí toleranci a štědrosti. Vyrovnává energie jin a jang.

Léčivé účinky

Podporuje léčebné procesy v těle
Působí proti vlivům, které způsobují psychické a následně psychosomatické problémy
Léčí záněty a špatnou funkci ledvin a močového měchýře
Příznivě působí na činnost srdce
Přispívá k dobré činnosti žaludku, střev a sleziny
Pomáhá proti zácpě, průjmu a nadýmání
Působí na snadno pohyblivost kyčlí
Detoxikuje organismus a zvyšuje imunitu
Obnovuje buněčný a kosterní systém
Zvyšuje plodnost
Usnadňuje porod
Pozitivně působí na nervový systém, minimalizuje stres, úzkost a strach
Pomáhá léčit opary na rtech a pásové opary

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.