cz

Variabilní náhrdelník červené květy

165,- Kč
1 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč

Popis

Zajímavý náhrdelník tvoří dvě části, které lze používat samostatně nebo dohromady v různých kombinacích, jak vidíte v doprovodných fotografiích.

Korálky jsou plastové s výjimkou drobných skleněných červených rokajlů - barvy červená a perleťová. Kovové komponenty jsou z postříbřeného kovu. Zapínání na 3 karabinky: Květovaný náhrdelník má jednu karabinku, řetízek s kulatými korálky je zakončen dvěma karabinkami na obou koncích - díky tomu lze náhrdelníky různě spojovat, připínat jeden na druhý, případně z kratšího vyrobit náramek.
Pozn. k barvám: červená barva je trochu matnější a chladná, není teplá a řvavá, jak se může na některých fotograficích zdát - záleží i na nastavení vašeho monitoru.

Rozměry:
Obvod náhrdelníku s květy je: 42 cm.
Kratší náhrdelník s kulatými korálky má bez karabinek 30 cm.
Spojením obou náhrdelníků dohromady získáte až 75 cm dlouhý obvod - ten lze zkrátit díky velkým okům na řetízku.

Tato souprava bude nejlépe vyhovovat především letnímu typu dle barevné typologie. Může být i pro holčičky vzhledem k typu korálků. A taky díky užšímu obvodu řetízků.

Jak jej lze nosit:
1. Dvojitý náhrdelník:
Delší náhrdelník rozložíme do linie a kratší náhrdelník pomocí karabinek připneme k delšímu - se stejnou vzdáleností od okrajů. Tuto vzdálenost musíte vyzkoušet, aby Vám dobře seděla na krku - na ilustračním fotu je kratší náhrdelník zapnutý až k samým koncům delšího náhrdelníku, takže sedí na krku vysoko. na ilustračním fotu je délka náhrdelníků 42 a 30 cm.

2. Dlouhý náhrdelník:
Oba náhrdelníky se jednoduše spojí k sobě pomocí karabinek na koncích a navléknou se na krk.

3. Večerní verze s řetízkem spadajícím na záda:
Delší náhrdelník připneme karabinkou k očku, které je hned vedle karabinky kratšího náhrdelníku - tímto je spojíme do dlouhé šňůry. Obtočíme kolem krku a volnou karabinkou uprostřed šňůry připneme náhrdelník na krk. Na záda nám spadá řetízek (na jehož konci je poslední karabinka).

4. Náhrdelník a náramek:
Náhrdelníky nespojujeme, delší náhrdelník si připneme kolem krku. Kratší řetízek obtočíme kolem zápěstí )anebo i kotníku) a připneme karabinku. z náramku bude viset patrně kousek řetízku, na jehož konci je druhá karabinka - proto i tou řetízek připojíme k náramku ve vhodné vzdálenosti a je to. Náramek je zčásti dvojitý, zčásti jednoduchý řetízek.

Možná vymyslíte i další verze ;-)
Autorský nápad. Prosím, nekopírujte.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.