cz

sukně SOFT, mandaly, krátká, S-XL

1 590,- Kč
Vyberte velikost: XS XXL 3XL 4XL 5XL 6XL Uni
5 ks
14 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
220,- Kč

Popis

Sukně ze softshelu, vysoká gramáž, pevný funkční materiál, nemačká se, odpuzuje vodu. Uvnitř jemný chloupek - teplejší varianta. Jako proužkovaná vsadka je použitá naše originální autorská látka. Vzor s máky se opět hodí k FuFu kabelkám.

Softshell je textilní funkční materiál, látka, která sama o sobě zajišťuje do určité míry voděodolnost a ochrání proti větru. Zároveň oproti starším, tradičnějším látkám s podobnou ochrannou funkcí je měkký, jemný a paropropustný. (Wikipedie)

Dole na stahování, regulace a gumičky. Kapsy a pas jsou z pružného pevného nápletu. Výrazná stuha v pase, která zajišťuje jeho regulaci, jak zrovna potřebujete. Sukni díky tomu lze nosit v pase i mírně spadnutou na boky. Koženkové logo Apták. Zadní rozparek uprostřed sukně je v případě sukně dlouhé, u kratší pod kolena je sukně bez rozparku.

Velikost si vyberte dle tabulky vložené ve fotkách, pokud váháte, napiště své míry do zprávy u objednávky, pomůžeme vám. Střih je směrem dolů rozšířený, boky z tmavšího materiálu - zeštíhlující ;)

Dlouhá verze má délku 94 cm ( měřeno i s nápletem v pase). Lze ušít i kratší verzi.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.