cz

Strom života řetízek s přívěskem se zlomky prehnitu a skleněnými korálky.

223,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
69,- Kč

Popis

Přívěsek o průmětu 50mm, materiál antialergenní kov, drátky a kruh nerez.

Strom života symbolizuje centrum energie, propojení země s nebem, stabilitu, moudrost, elementy země, ohně, vody a vzduchu a také propojení všeho. Jeho propojení s léčivými minerály je téměř magické. Zesiluje propojení mezi člověkem a sílou kamenu.

Prehnit nám pomáhá zvýšit nám naše vlastní úsilí při hledání pravdy, moudrosti a porozumění. Jeho olivový paprsek značí vnímavost vůči novým nápadům a myšlenkám. Olivová v nás probouzí schopnosti a podporuje jejich rozvíjení, pomáhá nám dosáhnout vytčených cílů a soustředit se na dokončení našich plánů.

Používá se při snaze vyvážit mysl a tělo, myšlenky a zkušenosti, sny a realitu. Jeho energie je silná, potlačuje traumata z nevydařených vztahů a ztracené lásky.
Prehnit je vhodný pro meditace, pro zvýšení soustředění se na daný úkol. Položený na stole by měl zajistit klid, pozornost a schopnost se naučit.
Je oblíbeným kamenem psychotroniků, zejména jasnovidců. Je výborným ochranným kamenem, přináší klid a mír.
Podporuje bezpodmínečnou lásku, duchovní růst a intuici. Zvyšuje schopnost rozpoznat pravdu v každodenním životě, pomáhá harmonizovat a sladit naši vůli s naším srdcem.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.